RISTOVIĆ ZA TELEGRAF: Zvezda pregovara sa Riversom i još četvoricom košarkaša!

Sportski direktor "crveno-belih" najavio skoru zamenu za Šilba i demantovao da je već postignut dogovor sa Kej-Si Riversom

  • 5

Iako su pojedini mediji preneli da su KK Crvena zvezda i Kej-Si Rivers iz NBDL tima Rino Bighorns (pokroviteljstvo Sakramento Kingsa) već dogovorili saradnju, sportski direktor Davor Ristović za Telegraf je demantovao te navode.

- Nije tačno da smo u ovom momentu bliži ili dalji u pregovorima sa Riversom u odnosu na neke druge, a još manje je tačno da se svakog momenta može očekivat njegov potpis. Tačno je da nas zanima, ali nije jedini, pratimo rad još četvorice košarkaša- rekao je Ristović.

Konkretnije o imenima nije želeo da govori, ali je najavio brzo pojačanje i konačno rešavanje Šilbovog statusa do sredine sledeće nedelje.

Rivers je studirao je na Klemson univerzitetu, gde je za vreme četvorogodišnjih studija ostvario prosečnu statistiku od 14,2 poena i šest skokova.

Profesionalnu karijeru načeo je 2009. u drugoj italijanskoj ligi, potom se kvalifikovao za mesto u timu Benetona iz Treviza (12,3 poena i 4,3 uhvaćene lopte po meču). Godinu kasnije potpisao je ugovor sa francuskim Roanom, ali je u januaru 2011. promenio sredinu i prešao u Virtus iz Bolonje. U sezoni 2012/2013. igrao je Evroligu u dresu ruskog Himkija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. Pavlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA