Milosavljeviću otišao meniskus ili ligamenti!

Kapitenu crno-belih stradalo koleno, a stepen povrede još nije utvrđen, jer će obaviti snimanje i preglede po povratku u Beograd

  • 24

Maleri Partizana se ne završavaju ni sa početkom nove godine. Posle Bertansa i Vestermana, izgleda da je težu povredu kolena doživeo i kapiten Dragan Milosavljević.

Popularni Gagi je poveredio koleno posle jednog pada, kada je pokušao da zakuca loptu na meču protiv Makabija u 25. minutu susreta. Kada je ustao sa parketa nije mogao da hoda, pa su mu pogli da izađe saiugrači i asistent trenera Petar Božić.

Stepen povrede još nije utvrđen, odnosno ne zna se da li su stradali ligamenti (prednji ili bočni) ili meniskus, ali prve informacije iz Tel Aviva da je jedno od ta dva u pitanju.

Ako je stradao meniskus to je mesec dana pauze, a ako je, ne daj Bože, stradao prednji ukršteni ligament, onda je sezona za njega gotova.

Sve će se znati posle snimanja u Novom sadu, kod doktora Milankova, a nadamo se da povreda nije ozbiljna toliko kako je izgledalo u trenutku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    23. januar 2014 | 23:17

    DRZI SE BRATE DRAGANE !!! GROBARI SU SA TOBOM !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! BOG SA TOBOM !!!

  • Velimir Miljkovic

    24. januar 2014 | 00:08

    Veliki sam navijac Zvezde...bas,bas...ne podnosim Partizan,a pogotovo DV,ali mi je stvarno zao zbog ovakvih stvari...Zao mi je mog Krusevljanina,ostaje da se nadamo da nije nista strasno,jer bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde...

  • vwb

    24. januar 2014 | 00:07

    Brz oporavak i neka najbolji tim uzme titule!!!Moja generacija 40+,nas rivalitet gajila je na uzajamnom postovanju,a sve sale i prepucavanja sluze,da se sacuva amosfera DERBIJA,najveceg brenda Srbije!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA