VUJOŠEVIĆ: Ne mogu da verujem da se povredio Gagi!

Trener košarkaša Partizana ne žali za porazom od Makabija u Tel Avivu i ističe da je u neverici posmatrao povredu kapitena svoje ekipe

  • 10

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ne žali za porazom od Makabija u Tel Avivu u okviru Top 16 faze koliko zbog povrede kapitena Dragana Milosavljevića.

- Više sam neraspložen zbog Dragana, nego zbog poraza. Nisam mogao da verujem kad sam video šta se desilo. Kao da smo imali malo pehova ove, pa i na kraju prošle sezone, kad se u poslednjem meču finala plej-ofa povredio Davis Bertans i morao na operaciju prednjih ukrštenih ligamenata. A tek se vraća u martu. Pa Leo Vesterman u novembru, u Moskvi, kad je zbog iste povrede završio sezonu - kaže Vujošević za "Sport".

Trener crno-belih podvlači da se nije očekivala pobeda protiv Makabija.

- Mi smo već napravili veliki posao plasmanom u drugu fazu Evrolige, ali ni to ne znači da nam je sad svejedno. Nije bilo lako ni kad smo izgubili s 42 poena u Moskvi, u prvom delu, pa smo pronašli rezerve, ne samo da se vratimo u život, u mečevima koji su usledili, već i da dobijemo velikog rivala. Istog onog koji je uspeo da spusti rampu neprikosnovenom rivalu. U tom svetlu bi trebalo gledati i na poslednji poraz. Stegneš se, treniraš još bolje i, čekaš sledeću priliku - zaključio je Duško Vujošević.

Ko je sve od košarkaša pružio podršku Draganu Milosavljeviću pogeldajte OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    25. januar 2014 | 11:49

    OGROMNA PODRSKA KAPITENU I INSTITUCIJI !!! SAMO HRABRO,BRATE DRAGANE VRATICES SE JOS JACI U JOS JACI PARTIZAN !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • blok 23

    25. januar 2014 | 11:20

    samo trening,to Dule kralju!rad,rad i samo rad!povrede su sastavni deo sporta!

  • Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc Pfc

    25. januar 2014 | 13:53

    Tepara brat umesto gagija i to je to,ima da eksplodira ko Bogdanovic kad je zaigrao umesto Lea! Sad svi zajedno kad je najteze! Ajmooo Grobariii nema predaje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA