Ljubavni trougao koštao Bufona crvenog kartona (FOTO) (VIDEO)

priča se da je iskusni čuvar mreže pao na čari voditeljke ''Skaj Italije'' Ilarie di Amiko, koja se dovodila i u vezu sa dejvidom Bekamom, pa otuda i ne udi trenutak dekoncetracije na meču sa Lacijom

  • 3

Fudbaleri Juventusa odigrali su 1:1 na gostovanju Laciju u okviru italijanske Serije A, ali ono što je obeležilo meč svakako je crvenii karton Đanluiđija Bufona koji je dobio posle skrivljenog penala u 24. minutu. Međutim, ukoliko se uzme u obzir afera koja potresa golmana ''azura'' potpuno je jasan trenutak dekoncentracije i rušenje Klosea.

Naime, Bufon je dugo bio u sretnom braku sa Alenom Seredovom (barem se tako mislilo), ali su se u italijanskoj štampi pojavile informacije da je u njihov život ušetala atraktivna voditeljka Ilaria di Amiko.

Ilaria, koja se jedno vreme dovodila i u vezu sa Bekamom, je voditeljka televizije''Skaj Italija'', a prema rečima ljudi bliskih njoj, Bufon je totalno poludeo za njom.

Čak je i sada isplivalo da je Bufon pre mesec i po dana napustio porodicu i porodičnu kuću i preselio se u apartman koji poseduje u Torinu. Da li je Ilaria zajedno sa njim boravi tamo, zasad nije poznato, ali nadamo se da će italijanske kolege vrlo brzo ''rasplesti klupko''.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    26. januar 2014 | 01:21

    Uh I ja bih mu dala. Dobar je!

  • Knjaz milos

    26. januar 2014 | 11:00

    Žena mu je bolja nema... To ti je kada ponekad ramišljaš sa nečim drugim nego sa mozgom.... Nadam se da će se predomisliti..

  • Vndfg

    26. januar 2014 | 09:15

    Ova zena mu je x puta bolja od ove pogledajte joj tek sise pa Bufon ocigledno ne vidi dobro .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA