GENSEK PARTIZANA: Nismo prodali Jojića i Ninkovića!

Generalni sekretar crno-belih Darko Gruborpotvrdio je da je bilo sastanka sa predstavnicima investicionog fonda Pinija Zahavija na kome je ugovarana dugoročna saradnja

  • 5

Generalni sekretar Partizana, Darko Grubor, koji je sa potpredsednikom kluba Ratomirom Babićem boravio u Izraelu, potvrdio je da je bilo sastanka sa Pinijem Zahavijem, ali je demantovao pisanja medija da je tom prilikom ugovarana prodaja dvojice fudbalera crno-belih, Miloša jojića i Nikole Ninkovića investicionom fondu izraelskog menadžera.

- Tačno je da smo bili u Izraelu, kao i to da smo razgovarali sa predstavnicima Zahavijevog fonda o dugoročnoj saradnji, ali ono što nije istina jeste u priči koja se pojavila za Jojića i Ninkovića. Nije bilo reči konkretno o toj dvojici fudbalera. Kada se bude desilo nešto konkretno to ćemo i objaviti - izjavio je Grubor, a prenosi ''Sport''.

Podsetimo, tako je i Dragan Đurić tek po odlasku Lazara Markovića u Benfiku, priznao da je on još ranije bio prodat upravo fondu jednog od najuticajnijih menadžera u Evropi, tako da bi možda i ovo trebalo uzeti sa zadrškom, jer je sigurno da su dvojica vezista u ovom trenutku najtraženiji fubdaleri šampiona Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA