U četvrtak odluka o ponavljanju finala Zvezda - Radnički zbog spornog gola

Takmičarska komisija, Disciplinski sud VSS i Odbor za sudijska pitanja raspravljaće o regularnosti gola Denisa Šefika u poslednjoj sekundi finala Kupa Srbije

  • 14

U četvrtak bi trebalo da se zna da li će pehar vaterolo Kupa Srbije ostati u rukama igrača Crvene zvezde.

Prema saznanjima "Sporta", o postignutom golu Zvezdinog golmana Denisa Šefika u finalu protiv kragujevačkog Radničkog raspravljaće se na zajedničkom sastanku tri tela: Takmičarska komisija, Disciplinski sud VSS i Odbor za sudijska pitanja. Posle pregleda snimaka, a u opticaju su bar dva i posle izjava zvaničnih lica, sudija i delegata, biće odlučeno da li se žalba Radničkog prihvata.

Kako navodi list, prvi dokazai su u pravcu sudija Nenada Golijanina i Željka Ragača, koji su navodno napravili previd u primeni pravila.

Ono što nadležni treba da utvrde je šta je zapravo materijalna povreda pravila. Mišljenja su podeljena - dok s jedne strane predsednik crveno-belih Viktor Jelenić tvrdi da je lopta bila u vazduhu u trenutku kada je sirena označila kraj meča, u Kragujevcu tvrde da je vreme isteklo dok je lopta bila još u Šefikovoj ruci.

Uprkos ovako oštroj podeli, finalisti Kupa Srbije su u utorak zajedno trenirali. Crvena zvezda je bila sparing partner Radničkom pre važan meč kragujevačke ekipe sa Brešom u Ligi šampiona. Za druge sportove je ovo naučna fantastika, a u srpskom vaterpolu najnormalnija stvar.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ll

    29. januar 2014 | 10:13

    Ako ponove finale trebamo im predati pehar samo,pa ako ih nije sramota nek uzmu.

  • gogi

    29. januar 2014 | 10:43

    Gde vam je bre obraz? Pa jer vi mislite da mozete sa nama da radite sta hocete? Gol je cist!

  • vwb

    29. januar 2014 | 10:32

    Nemojte samo da odlucuje Sostar,jer cete dobiti slucaj Tole lopove i u ovom prelepom sportu,kome je ovaj fenomenalni gol ,samo podigao rejting!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA