I NINKOVIĆ NAPUŠTA PARTIZAN: Genčler daje milion i po za Džigija!

U slučaju odlaska, talentovani vezista će dobijati pola miliona evra po sezoni, a ponuda crno-belima je stigla neposredno pred meč sa Austrijancima

  • 7

U danu kada je Beogradom odjeknula vest da će Miloš Jojić napustiti Partizan i potpisati za Borusiju iz Dortmunda, stigla je i informacija da je turski Genčlerbirligi zainteresovan da u svoje redove dovede Nikolu Ninkovića.

Kako ''Sport'' prenosi, ponuda od milion i po evra za Ninkovića stigla je neposredno pred meč crno-belih sa VAC-om, a u kompletnom transferu posreduje poznati menadžer Ranko Stojić koji je već nekolicinu fudbalera odveo u Tursku. Stojić je navodno prisustvovao meču Partizana sa Austrijancima i, u razgovoru sa Albertom Nađom, predočio je uslove ponude.

U slučaju odlaska Ninković bi trebalo da zarađuje pola miliona evra godišnje, a sam fudbaler je istakao da će najpre da se posavetuje sa porodicom i agentima.

- Načuo sam nešto o interesovanju Turaka, ali ne mogu da pričam o tome dok ne budem razgovarao sa ljudima iz kluba i znao konkretnije detalje, kao i sa porodicom - istakao je mladi fudbaler.

Na taj način je potvrđena informacija od pre par dana kada se uveliko pisalo da Partizan ostaje bez dvojice izdanaka sopstvene škole.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    30. januar 2014 | 00:06

    E moj Ninkoviću, kud tamo.

  • Vlada

    30. januar 2014 | 01:50

    Pa Djura da plati advokata

  • Krcko

    30. januar 2014 | 09:23

    Nasa uprava tako dobro radi,da jednim losim potezom poklope sve dobro sto su uradili....ne znam kako ih nije sramota,da pricaju da je ovo najbolji prelazni rok,kad ce prodajama opet sve da izbrisu....hapsite sve,zajedno sa Djuricem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA