Koja zvezda "Seks i grada" žudi za kapitenom Liverpula?

Glumica koja je svetsku slavu stekla igranjem u kultnoj seriji nije mogla da ostane ravnodušna na fizički izgled veziste "crvenih"

  • 0

Stiven Džerard je kapiten Liverpula i jedan od najboljih veznih igrača na svetu, a mnoge pripadnice lepšeg pola ga smatraju i jednim od najzgodnijih fudbalera i često je predmet njihovih žudnji. Poslednja koja se pridružila grupi ljubiteljki Stivi Džija jeste i zvezda serije i filmova "Seks i grad", a u pitanju je očekivano Kim Katral, koja glumi nimfomanku Samantu.

Sredovečna glumica koja je često izjavljivala da je sušta suprotnost liku koji tumači u popularnoj franšizi, izgleda nije mogla da ostane ravnodušna na fizički izgled predvodnika "crvenih", koji je očigledno probudio u njoj osobine njene uloge iz serije.

Ona je gledala u utorak uveče gradski derbi protiv Evertona i na svom Tviter profilu okačila fotografiju "osmice" Liverpula na kojoj ga je zagrlio fizioterapeut kluba sa "Enfilda" i slučajno ga dotakao po zadnjici, a ona je ispod napisala:

- Zbog ovoga sam ljubomorna. Srela sam Stivena nekoliko puta, ali nažalost nikad mu nisam prišla ovoliko blizu - napisala je Katral, dodavši i taužan smajli.

Ona je rođena u Liverpulu i veliki je navijač ovog tima i koristi svaku priliku koja joj se ukaže da uživo posmatra njihove utakmice. Sada je pitanje kako će na ovo reagovati Džerard, ali i njegova supruga Aleks Kuran, koja je modna novinarka. Možda će pokopati izbor odeće američke zvezde na nekoj od ceremonija?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA