NEOČEKIVANO: Svonsi otpustio Laudrupa!

Premijerligaš iz Velsa otpustio je danskog trenera, potpuno neočekivano za sve koji prate fudbal na ostrvu, a do pronalaska njegova zamene ekipu će voditi Geri Monk i Alan Kurtis

  • 1

Boravak Mihaela Laudrupa na klupi Svonsija je završen. Tako je saopštio predsednik "labudova"Hju Dženkins, a njegovo saopštenje za javnost pojavilo se i na sajtu velškog kluba.

Po prvi put u poslednjih deset godina, Svonsi je otpustio trenera usred sezone, a do angažovanja novog šefa stručnog štaba ekipu će sa klupe voditi Geri Monk, a pomagaće mu Alan Kurtis.

- Ovu odluku smo doneli nevoljno, ali je to najbolja moguća odluka za Svonsi i naše navijače. Jutros sam imao sastanak sa Mihaelom u poslednjem pokušaju da ga podržim i pomognem mu da poboljša rad sa igračima i obezbedi rezultate koji su nam potrebni u preostali 14 kola Premijer lige.

- Ali posle dugog razmišljanja, osetio sam da ćemo teško uspeti da povratimo stabilnost u tim, koja bi nam omogućila povratak osnovama i nivou igre koji smo imali u poslednjih nekoliko godina - izjavio je između ostalog Dženkins.

Stariji Laudrup je na mestu stratega "labudova" proveo godinu i po dana, i sanjima uspeo da osvoji Liga kup prošle godine i odvede ih u Ligu Evrope, gde su uspeli da prođu grupnu fazu takmičenja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz milos

    5. februar 2014 | 00:29

    Имаће он понуде за лето... Будите сигурни

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA