Zvezdin pionir u Liverpulu!

Supertalentovani pionir Luka Marković u narednih 10 dana treniraće u Engleskoj sa Liverpulom, što je verovatno posledica poslovno-tehničke saradnje dva bivša evropska prvaka

  • 2

S obzirom na ranija iskustva Crvene zvezde, što se tiče saradnje sa nekim evropskim klubom, mnogi su sa dozom rezerve prihvatili vest da je slavni Liverpul poslao ponudu crveno-belima za poslovno-tehničku saradnju. Međutim, poslednja vest to i potvrđuje  - supertalentovani pionirski napadač Luka Marković trenira sa Liverpulom.

Marković je otputovao u Englesku gde će u narednih sedam dana treneri jednog od najvećih engleskih klubova, imati priliku da ga vide na delu i testiraju za naredne izazove.

Skauti Liverpula su mlađanog Markovića najpre primetili na derbiju sa Partizanom, a potom i na ''Gotija kupu'' u Geteborgu gde je crveno-beli mladi as prigrabio titulu drugog strelca.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    5. februar 2014 | 18:29

    Mali kida. Umesto da zaigra u zvezdi kao nekada Dzajic sa 17 ili ko sve vec jeste i da bude zvezdina zvezda i da se rezultatima navuku sponzori pa da mali bude placen 200000€ ili 300000€ mesecno pa da bude tu 4-5 godina i tako sve iznova i pored njega bi stasalo jos minim 5-6 igraca plus sto bi klinci imali idole tu u zvezdi pa bi postali fabrika za mlade talente i kad saberes sponzora i zaradu od igraca ima brate para i tetkica i igrac i svi. A ne bolje je da dete ima menadzera koje roditelji placaju i da se uzme lova odma. E zato nema prave zvezde niti pravog fudbal. Cujem kukaju za sampone i da nema love pa brate necu da te ja sponzorisem kad igras sa Javorom i D. Sremom nego hocu da te sponzorisem kad igras sa Ajaxom ili Interom e to treba dostici pravljenjem igraca a ne prodajom za 200000€. Ne brate tu su mutni tipovi sa menadzerima i udri bajo po svima zarad svoje love.

  • Sokobanjac

    6. februar 2014 | 18:10

    Vidi se da si cigancic...ali pravo zboris...ima talentovane omladine samo treba neko da ih usmeri...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA