RADNIČKI: Nama je OKK kao Partizan i Zvezda

Marko Marinović pred početak Kupa Radivoja Koraća poziva na nedavnih 37 minuta utakmice sa crveno - belima

  • 3

Košarkaš Radničkog iz Kragujevca Marko Marinović rekao je danas da jedva čeka završni turnir Kupa Radivoja Koraća, jer je to takmičenje gde se najlakše može da dođe do trofeja.

- Kup je najlakši put do osvajanja nekog trofeja, dovoljne su pobede na tri utakmice. Svi vole da igraju Kup i, naravno, da pobede. Prethodnih godina bio je takmičarski značajniji jer se "brojao" za Evroligu ali, bez obzira na sve, i dalje je to jedno od najboljih takmičenja kod nas. Motiva neće nedostajati, čuo sam da su karte gotovo rasprodate, tako da očekujem spektakl - rekao je Marinović za klupski sajt.

On je dodao da su Kragujevčani favoriti protiv OKK Beograda i da bi sve osim pobede njegovog tima bilo iznenađenje u sutrašnjem čtvrtfinalu.

- Sigurno će pokušati da nas iznenade, kao i Solnok, ali bićemo obazrivi. Pripremamo se za OKK Beograd kao da je Partizan ili Zvezda. To je utakmica bez koje ne možemo da idemo dalje, ovo je nokaut-takmičenje. Za takve ekipe ovo su najlakše utakmice, oni nemaju šta da izgube. Nadam se da ćemo svi to shvatiti krajnje ozbiljno i da ćemo uraditi dobar posao - upozorio je Marinović.

U slučaju da pobedi "klonfere" Radnički bi u polufinalu išao na pobednika meča Crvena zvezda - Borac.

- Ukoliko dođe do okršaja sa Zvezdom, čini mi se da smo pokazali da igramo bolje protiv jačih ekipa. Sa njima smo nedavno odigrali jako dobru utakmicu, nadam se da se neće ponoviti meč iz prvog dela Jadranske lige. U Beogradu su apsolutni favoriti, ali nećemo se predavati. Imamo svoje adute, ako budemo igrali pametno, kao u onih 37 minuta. Ipak, ne volim da pričam o polufinalu pre odigravanja četvrtfinalne utakmice - poručio je plejmejker Kragujevčana.

Utakmica između Radničkog i OKK Beograda na programu je u sredu od 21 čas u hali Pionir.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA