NBA: Nedović opet nije igrao, Netsi prebili Sparse! (VIDEO)

Golden Stejt je savladao Čikago, ali srpski reprezentativac nije odigrao ni sekund za tim iz San Franciska. Košarkaši Bruklina pobedili su Sparse, čija su dvojica igrača meč završili sa raskrvarenim nosevima

  • 1

U noći između četvrtka i petka odigrane su samo dve utakmice u NBA ligi, Bruklin je na svom terenu bio ubedljiv protiv San Antonija 103:89, dok je Golden Stejt savladao Čikago 102:87.

Tim našeg Nemanje Nedovića je uprkos izostanku dvojice centara Lija i Boguta, uspeo da bude bolji od "bikova" zahvaljujući fenomenalnom Stivenu Kariju koji je ubacio 34 poena, a svesrdnu pomoć je imao u Tompsonu koji je dodao još 22. Sa druge strane, u redovima ekipe iz "grada vetrova" najbolji je bio Gibson sa 26.

Nemanja Nedović opert nije proveo ni sekundu na parketu odlukom trenera, dok je Ognjen Kuzmić za 48 sekundi ostao bez ijednog statističkog podatka.

Kakav duel je bio između Bruklina i San Antonija, nije tu bilo neke rezultatske klackalice pošto su ubedljivo trijumfovali igrači iz Njujorka, već što su košarkaši iz Teksasa posle utakmice više izgledali kao da su bili u ratu, a ne na košarkaškom meču, pošto su čak dvojica zaradili povrede nosa, iako nije bilo tuče.

Prvo je Andrej Kirilenko u borbi za poziciju pod košem slučajno šakom udario u nos Nanda De Koloa i raskrvario ga, tako da je Francuz u nastavku morao da igra sa zaštitnom maskom, a posle toga i Met Boner, koji je već nosio zaštitnu masku zbog loma nosa, posle jednog duela sa Šonom Livingstonom slomio i drugu kost.

Iako deluje kako su prebili protivničke igrače trebalo bi ipak reći da je zaslužen trijumf "mrežica" zahvaljujući Andersonu koji je dao 22 poena i odličnom Deronu Vilijamsu koji je imao učinak od 16 poena i 8 asistencija. Na drugoj strani najbolji su bili Džozef i Grin sa 18, odnosno 17 koševa. Trebalo bi pomenuti da za "potkovice" na ovom mečui nisu igrali Parker, Đinobili, Dankan i Dijao.

NBA, rezultati:

San Antonio - Bruklin Nets 89:103

Čikago - Golden Stejt 87:102

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    7. februar 2014 | 16:47

    Još jedan talenat nam propade a tako im i treba hoćete pare eto vam pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA