DELIJE PARTIZANU: Sa juniorima smo igrali, ali nikad nismo sa crte furnuli! (FOTO)

"Nismo imali podršku države, igrali smo derbije sa juniorima i kadetima, završavali sa četiri igrača, imali manji budžet od Vujoševićeve plate, dobijali po nosu 40 razlike... ali nikada nismo nikome furnuli sa crte. Nikada", stoji u saopštenju navijača Crvene zvezde

  • 38

Navijači Crvene zvezde izrazili su na polufinalu Kupa Radivoja Koraća između crveno-belih i Radničkog revolt zbog ishoda meča četvrtfinala između Partizana i FMP-a.

Ekipa iz Železnika je trijumfovala nad dosta oslabljenom ekipom, a navijači su u "Pioniru" uvredljivo skandirali treneru i ekipi Partizana, i istakli transparent sa porukom:"Sramota je pobeći, a ne izgubiti!"

U toku dana, Delije su se oglasile saopštenjem, u kom direktno osuđuju po njihovom mišljenju "povlačenje" Partizana.

"Nismo imali podršku države, igrali smo derbije sa juniorima i kadetima, završavali sa četiri igrača, imali manji budžet od Vujoševićeve plate, dobijali po nosu 40 razlike... ali nikada nismo nikome furnuli sa crte. Nikada", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Vujošević je posle meča rekao da je odluka bila da u "Pioniru" nastupe "samo sto posto zdravi igrači", a van igre je ostavio Bogdana Bogdanovića i Žofrija Lovernja.

Nova polemika je otpočela. Ko je po vašem mišljenju u pravu?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blok23

    8. februar 2014 | 18:29

    sram vas bre bilo!osnovali ste jadransku ligu i uništili našu košarku i sad prdite!crta ovo ono!

  • FMP DO KOSKE

    8. februar 2014 | 18:57

    DA STE NAJBOLJI LAGAO VAS NEKO! ! ! ! ! !

  • FanSte

    8. februar 2014 | 19:18

    Vujošević uvek traži izgovor u nekom drugom za svoje poraze, krivi su Vučić, Čović, Republika Srbija, Ivica Dačić, Tomislav Nikolić i svi oni su krivi za povrede igrača Paratizana ali Duško Vujošević nikad nije kriv. Duško Vujošević bi trebao manje da gleda tudje dvorište a više svoje jer dok on gleda tudje dvorište može ostati bez prvog tima jer se igrači Partizana povredjuju kao na traci. Što se tiče ovoga Delije su upravu, kad je Zvezda izgubila sa 41 razlike u derbiju nisu se okrivljivale sudije, vlast države ili neko treći. @blok23 na pogrešnu adresu si to poslao. Ako nisi obavešten Delije su protiv regionalne tj u ovom slučaju ABA lige i bojkotuju je godinama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA