Preokret Napolija za Balotelijeve suze! (VIDEO)

Zahvaljujući sjajnom Iguainu i odličnoj igri u drugom poluvremenu Napolitanci naneli prvi poraz Sedorfu otkada je seo na klupu rosonera

  • 0

Milan je daleko od ekipe koja je nekada žarila i palila Italijom i Evropom, a najnoviji dokaz za to je i njihov lagani poraz od Napolija 3:1, iako su imali prednost od 1:0.

Najbolji prikaz nemoći rosonera, naročito u drugom poluvremenu, pokazuju i suze Marija Balotelija koje je isplakao kada je zamenjen.

A utakmica je dobro počela za tim iz grada mode. Najnovije pojačanje ekipe sa "San Sira" Adel Tarabt, je u svom petom kontaktu sa loptom otkako je stigao u Seriju A, postigao predivan pogodak za vođstvo svoje ekipe. Igrao se osmi minut meča.

Tri minuta kasnije odgovorio mu je Inler sjajnim pogotkom, ali bi trebalo reći da je lopta na svom putu zakačila nekoga i prevarila Abijatija. Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor, a u drugih 45 minuta viđena je dominacija kluba iz Napulja. Gonzalo Iguain je sa dva gola upotpunio preokret i zapečatio pobedu svoje ekipe.

Posle serije od nekoliko uzastopnih poraza i prošlonedeljne prve pobede u 2014. godini, u italijanskom šampionatu, Udineze je odmah zabeležio i drugu. Sjajnu igru puleni Frančeska Gvidolina, pa zato i nečudi ubedljiv trijumf nad "letećim magarcima" 3:0.

Neuništivi Di Natale je načeo goste iz Verone u 56. minutu, a dokusurili su ih Fernandes u 74. i Badu u 87. minutu. Dušan Basta je odigrao svih 90 minuta u timu "zebri", dok Željka Brkića nije bilo među 18 igrača koji su konkurisali za utakmicu.

Fiorentina je bila bolja od Atalante 2:0, zahvaljujući golovima Iličića u 16. minutu, koji je iz slobodnjaka postigao sjajan gol, i Volskog četiri minuta pre kraja, čime je učvrstila svoju poziciju na tabeli i nastavila da prati trećeplasirani Napoli u stopu.

Nenad Tomović je i dalje povređen, pa ga zato nema u protokolu "viole".

Serija A, 23. kolo:

Subota

Fiorentina - Atalanta 2:0

(Iličić 16, Volski 86)

Udineze - Kjevo 3:0

(Di Natale 56, Fernandes 74, Badu 87)

Napoli - Milan 3:1

(Inler 11, Iguain 56, 82 - Tarabt 8)

Nedelja

Torino - Bolonja 12,30

Sampdorija - Kaljari 15,00

Parma - Katanije 15,00

Livorno - Đenova 15,00

Verona - Juventus 15,00

Lacio - Roma 15,00

Inter - Sasuolo 20,45

Tabele: Juventus 59, Roma 50(-1), Napoli 47(+1), Fiorentina 44(+1), Verona 35...Livorno 17, Sasuolo 17, Katanija 15.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport<

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA