GUROVIĆ O UVREDAMA: Ne mogu da se suzdržim kad mi pominju porodicu!

Tokom polufinala Kupa Radivoja Koraća između FMP-a i Mega Vizure, nekoliko osoba je vređalo trenera ekipe iz Železnika toliko da je krenuo da se obračuna sa njima

  • 15

I na polufinalnom meču Kupa Radivoja Koraća, trener FMP-a Milan Gurović bio je na udaru pojedinih navijača koji su ga vređali, i to čak iz lože dvorane "Pionir".

Strateg ekipe iz Železnika u jednom trenutku tokom poslednje četvrtine je vidno izverviran zbog uvreda na njegov i račun njegove porodice krenuo ka pojedincima koji su ga vređali.

U toj nameri su Gurovića sprečili članovi stručnog štaba, a reagovali su i pripadnici obezbeđenja i policije, koji su izbacili sedam osoba.

FMP je izgubio od Mega Vizure u polufinalu, a dan ranije je Gurović žestoko izvređan od strane navijača Partizana.

- Ne znam, država bi trebalo da se pozabavi time. Imam živaca, ali nisam od kamena, prilikom vređanja porodice ne mogu da se sudržim. To nije pitanje za mene, ne znam da li država može da se izbori sa tim, čisto sumnjam - rekao je Gurović posle meča.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djenka kralj

    8. februar 2014 | 23:17

    TI SI ZVEZDIN ČETNIK MILANEE!!

  • Ivan

    9. februar 2014 | 02:34

    Ne mogu da verujem koja smo mi gamad ali stvarno! Pa majku vam j***m svi ste se radovali svetskom zlatu 2002,pa da nije bilo ovog coveka protiv amera, ne bi ih razbili u sred amerike,covek im stovario 20 poena! Postali smo mnogo gadan narod,to je jedna tuzna istina,svaki dan se to moze videti i na ulici...

  • Lik

    9. februar 2014 | 01:02

    Milane suzama se grobarska štroka ne moze oprati! Srbija ti je zahvalna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA