S ovom lepoticom je Žiru prevario suprugu (FOTO)

Top Model Selija Kej glavni je razlog loše igre Francuza u meču sa Liverpulom * Međutim, slaba partija je najmanji problem. Treba sada na oči Vengeru i supruzi

  • 4

Britanski tabloidi ne miruju! Ranija vest o tome da Arsenal puca po svim šavovima, dobila je potvrdu. Kao što smo i preneli navode sa Ostrva, francuski reprezentativac Olivije Žiru je jutro pred meč sa Liverpulom prevario suprugu sa modelom Selijom Kej.

Ovu vest preneo je irski ''San'' na naslovnoj strani, a takođe su se pozabavili i time kako će Venger reagovati na ovo, jer je poznato njegovo pravilo da nema ''švrljanja'' za oženjene muškarce.

Žiru je odigrao očajno derbi protiv Liverpula, gde je njegov tim poražen rezultatom 5:1, ali ne treba mu zameriti, jer je za ovu lepoticu potrebna sva raspoloživa snaga. Jedino što se njegovo švrljanje obilo o glavu i ''tobdžijama''.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijego

    9. februar 2014 | 10:45

    Mozda ima dobro telo ali nije toliko lepa.

  • Dejan

    9. februar 2014 | 13:35

    Ma ljudi, to je samo tri boda

  • Marjan

    9. februar 2014 | 10:49

    Ljudi pa onih prvih 45 min, ne moze da se opravda nikako.. :) da je ista gospodja bila u poseti Vengeru, mozda bih razumeo.. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA