Da li ovog momka opravdano zovu srpski Nejmar! (VIDEO)

Igrač koji je bio član nekoliko inostranih timova, a nedavno je dobio odrešene ruke od Partizana u izboru nove sredine, boriće se narednih dana za ugovor u bugarskom timu

  • 4

Mladi Ivan Marković koji je prošao mlađe kategorije Partizana, Crvene zvezde i Zemuna trenutno se nalazi na probi u CSKA iz Sofije, a ukoliko bude zadovoljio ukus stručnog štaba bugarskog tima potpisaće ugovor.

Talentovani Marković je deo svoje fudbalske karijere proveo i u Poljskoj i Holandiji, a ima i brata blizanca  Vanju koji se takođe bavi fudbalom, a njih dvojica su zajedno igrali u Partizanu. Uprava prvaka Srbije je nedavno donela odluku da ne računa na ovaj tandem i dala im odrešene ruke u izboru nove sredine.

Bugarski mediji su preneli da je Ivan bio član omladinske reprezentacije Srbije i da ima nadimak srpski Nejmar, ali da on sam često ističe da mu je idol najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostap

    13. februar 2014 | 11:40

    O pa ovaj je ccuven u Donjem Brijanju. Veliki talenat već nekoliko godina. Majka ga jos zove i srpski Pele, a ujna srpski Maradona. Kako ga zove tetka nije poznato, tako da to ostaje izazov za srpsko istrazzivaccko novinarstvo!

  • Lesa990

    13. februar 2014 | 11:28

    On može da bude Nejmar samo po frizuri..

  • MikiGrobar

    13. februar 2014 | 12:35

    Mora da je strasan igrac cim je u cska na probi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA