ZVEZDA KRATI SPISAK: Omega napustio klub, dvojac u Spartaku!

Liberijski defanzivac više nije član crveno-belih koji će na pozajmicu u Suboticu najverovatnije poslati Miloša Vesića i Migela Arauha

  • 6

Posle otklanjanja problema sa licenciranjem igrača Crvena zvezda je krenula u ispunjavanje želje trenera Slaviše Stojanovića i skraćivanja spiska fudbalera za proleće.

Crveno-beli su sporazumno raskinuli ugovor sa Robertsom Omegom, a Arauho i Miloš Vesić će najverovatnije otići na pozajmicu u Spartak iz Subotice.

Omega je, na insistiranje predsednika Dragana Džajića, letos stigao u klub iz Smedereva i nije se dokazao. Odigrao je samo dva meča, a u poslednjem protiv Čukaričkog je napravio veliki kiks koji je Zvezdu koštao poraza na Banovom Brdu.

Odbijanje golmana Spartaka Aleksića da produži ugovor sa ''golubovima'' nateralo je čelnike subotičkog superligaša da ga odstrane iz ekipe i bace se u poteru za novim čuvarem mreže. Izbor je izgleda pao na Miloša Vesića koji je povremeno branio za crveno-bele, a sa njim u paketu pozajmice najverovatnije će i Arauho koji je odbio da se vrati u Peru.

Takođe, prema nezvaničnom saznanju klub su napustili i Ognjen Ožegović, koji je Zvezdi oprostio 15.000 evra, i Stevan Luković, koji je crveno-belima oprostio cifru od 35.000 evra. Ožegović je tokom zime nosio dres Voždovca dok će Luković verovatno pojačati kruševački Napredak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • arnold schwarzenegger

    13. februar 2014 | 22:04

    boze hvala ti sto je otišao vesic, velika prilika za rajka

  • Gastarbajter

    13. februar 2014 | 22:22

    Ne razumem.....svi oprastaju neke dugove....na terenu menekeni....hiljadarke u dzepovima i kao oni frajeri...oprastaju dugove?? Ma vazi....sto ne kazete koliko imaju mesecno pa da zalimo ili kudimo....ovako ispde svi vole klubove i kao nece lovu...pa bre ne zakopcavamo se mi na ledja....

  • grobar do koske

    13. februar 2014 | 22:16

    F.K. Bezanija !! hhhaaahhhaa Ponovo radi CIRKUS hhhaahhhaa ovi da bi pobegli ostavljaju 15000,35000 e. ...Katanac se primakao pecurkanci ! Mislim da ce nam Sloga iz Petrovca na Mlavi biti punoooo ozbiljniji protivnik od vas ! Partizan-MIT ili cudo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA