U Sočiju će biti puno seksa, evo i zašto!

Organizatori Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju omogućili su besplatano točenje alkohola, što je jedan od načina da se takmičari opuste, a uz to je obezbeđeno i 100 hiljada prezervativa

  • 6

Najveće planetarno takmičenje u zimskim sportovima Olimpijske igre u Sočiju prilika su za učesnike da ostvare najbolje rezultate u svojim karijerama, ali s obzirom na uslove koje su organizatori obezbedili u Rusiji će biti i dobrog provoda.

Sportistima su osim vrhunskih uslova u Olimpijskom selu, ali i na borilištima organizatori obezbedili besplatno točenje alkohola, votke, vina i piva, a podeljeno je i 100.000 kondoma! Tokom trajanja Igara u Sočiju, kroz Olimpijsko selo će prodefilovati oko 3000 takmičara, odnosno više od sedam hiljada ljudi uključujući i volontere i organizatore, što nagoveštava odličnu zabavu.

Neki od takmičara već su najavili da se spremaju za lov, a jedna od njih je snouborderka SAD Džejmi Anderson, koja se okitila zlatnom medaljom u Sočiju.

- Jedva čekam da izađem sa devojkama u klub da igramo. Svi smo sportisti i svi smo u planinskom selu. Videla sam nekoliko lepih momaka, varnice sevaju, biće svega - rekla je Andersenova, a njen kolega iz nacionalnog tima Džoš Kristensen takođe očekuje dobar provod:

- U Sočiju definitivno ima dobrih cica. Kafeterija je pravo mesto gde možete da započnete neku igru. Što se kondoma tiče, još ih nisam nabavio - rekao je Kristensen.

Muškarcima u Sočiju pored vrelih devojaka sigurno neće biti lako da se koncentrišu na samo takmičenje, a isti problem imaće i devojke.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA