SEKSI SOČI: Ovo su najvatrenije i najlepše takmičarke na Olimpijskim igrama! (FOTO) (VIDEO)

U ruskom gradu se održavaju najskuplje Olimpijske igre, a takmičarke koje se trenutno tamo nalaze definitvno podižu temeperaturu izazovnim izgledom

  • 3

TINA MAZE

Trijumfom u spustu Sočiju Maze je ostvarila najveći uspeh u istoriji zimskih sportova u Sloveniji, pošto je toj zemlji donela prvo zlato na Olimpijskim igrama,

Maze i Švajcarkinja Dominik Žisan ostvarile su identično vreme i za 1:41.57 minuta završile izuzetno zahtevnu stazu Rosa Hutor.

Ovo je prvi put da na Olimpijskim igrama takmičari podele zlatnu medalju u alpskom skijanju. Prethodno su odličja, doduše srebrna, 1992. godine u veleslalomu podelile Dajan Rof iz SAD i Anita Vahter iz Austrije.

TATJANA BORODULINA

Ruska klizačica u Sočiju poslednji put nastupa za zemlju domaćina. Na Igrama u Torinu 2006. godine je bila finalistikinja na 1.500 metara, ali je diskvalifikovana. Zbog odbijanja da uradi doping test, preselila se u Australiju. Osvojila je potom dve zlatne i jednu broznanu medalju na Svetskom kupu, a potom je dobila australijsko državljanstvo.

Na sledećim Olimpijskim igrama 2010. u Vankuveru se takmičila kao Australijanka, ali bez zapaženog rezultata. Ove godine će poslednji put nastupiti za Rusiju.

SILJE NORENDAL

Snoubording odavno nije imao ovako lepu takmičarku, koju su britanski i američki mediji proglasili za najseksipilniju sportiskinju u Sočiju. Norvežani su svakako ponosni što imaju ovakvu predstavnicu na Igrama.

U Sočiju je u finalu slopstajl završila je na četvrtom mestu u polufinalu sa rezultatom 78.75. Na zimskim "X" igrama prošle godine, osvojila je zlatnu medalju.

 NINA MICIĆ

I Srbija može da se pohvali izazovnom snouborderkom, inače sestrom košarkaškog reprezentativca Vasilija Micića.

Telegraf je već pisao o ovoj devojci, kada se prepostavljalo da zbog sulude nesreće neće učestvovati u Sočiju.

ANA PRUGOVA

Hokejašica koja nastupa za Rusiju, a posebno je privukla pažnju na prethodnim igrama u Vankuveru. Tada je bila najmlađa hokejašica u istoriji, sa svojih 16 godina i 86 dana.

Igra za moskovski Tornado.

ALEKSANDRA SAITOVA

Nedavno smo vam predstavili Anu Sidorovu, reprezentativke Rusije u karlingu koja se u izazvnom izdanju fotografisala. Njena saigračica je Saitova, koja je takođe pokazala sav raskoš lepote lice i tela.

ASOLI SILVEC

Na kraju je skijašica slobodnim stilom iz Belorusije, koja je u Vankuveru bila jedna od odličnih takmičarki.

Još fotografija pogledajte u narednoj galeriji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA