DARIJO SRNA: Ne navijam za večite nego za Napredak!

Kapiten ''rudara'' iz Donjecka i hrvatske reprezentacije istakao da će u prolećnem delu Jelen Superlige navijati za Kruševljanje koje sa klupe predvodi njegov nekadašnji saigrač Nenad Lalatović

  • 1

Fudbaleri Partizana poraženi su na poslednjem pripremnom meču u Beleku od ekipe Šahtjora (1:0), čiji je kapiten već dugi niz godina hrvatski reprezentativac Darijo Srna.

Kao i uvek kada igra protiv Parizana, Srna ima samo reči hvale za crno-bele koji su, po njemu, ponovo namučili ''rudare'' iz Donjecka.

- Izabrali smo najtežeg mogućeg protivnika za ovu fazu priprema uoči gostovanja Viktoriji iz Plzena. Svaki put imamo problema sa njima i sada su bili jako čvrsti sa odličnim iskusnim fudbalerima kao što su Obradović, Ilić i Lazović - rekao je Srna, a prenose Novosti.

Hrvat se , takođe, osvrnuo na srpski fudbal i priznao da ne gaji simpatije prema Zvezdi i Partizanu, ali da će navijati za Napredak iz Kruševca na čijoj klupi sedi njegov prijatelj Nenad Lalatović.

- Pratim srpski fudbal, ali nemam neke posebne simpatije ni prema Partizanu ni Zvezdi. Siguran sam da će nastavak sezone biti neizvestan i nadam se takođe da će moj dobar prijatelj Lalatović postizati zapažene rezultate - rekao je Srna koji je sa lalatovićem bio saigrač u Šahtjoru.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA