DRULOVIĆ: Želim da opravdam poverenje!

- Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje, a prva provera je u Dablinu kada ćemo odigrati prijateljsku utakmicu protiv Republike Irske. Želim da se naša reprezentacija predstavi u najboljem svetlu - rekao je vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije

  • 5

Fudbalska reprezentacija Srbije je dobila novog selektrora, doduše privremenog. U pitanju je bivši selektor omladinske selekcije, Ljubinko Drulović.

Drulovićeva najbolja preporuka je to što se sa svojom omladinskom selekcijom popeo na krov Evrope, a novu ulogu smatra velikim izazovom i nada se da će opravdati poverenje koje mu je ukazano:

- Zadovoljstvo mi je i čast što sam na čelu naše A reprezentacije, međutim, to je istovremeno i velika obaveza. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje, a prva provera je u Dablinu kada ćemo odigrati prijateljsku utakmicu protiv Republike Irske. Želim da se naša reprezentacija predstavi u najboljem svetlu - rekao je Drulović.

Mladi stručnjak veruje da naša zemlja ima dovoljan broj kvalitetnih fudbalera kako u inostranstvu, tako i na domaćoj sceni koji mogu da naprave dobar rezultat:

- Pratim nastupe naših internacionalaca i veoma sam zadovoljan viđenim, ali i u našoj Superligi ima reprezentativnog potencijala - zaključio je Drulović

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Holland

    15. februar 2014 | 15:59

    Ako bog da da se drula pokaze kao nekad kad je upao u reprezentaciju i sve iznenadio s postignutim golom.

  • Čučuk Stanoje

    15. februar 2014 | 17:56

    Druloviću želim ti najbolje. Želeo bi da budeš selektor idućih deset godina , što bi značilo da imaš dobre rezultate i da dobro radiš. Samo zahtevam da nepraviš cirkus kao tvoj prethodnik cirkuzant. Imaš strašne igrače samo nemoj izmišljati toplu vodu kao tvoj predhodnik vodoinstalater. Želim ti sve pobede. Ali ovo ti neće pomoći , možeš pomoći samo sam sebi. I pazi se fukare ima je puno oko tebe. Željno i nestrpljivo isčekujem sledeću utakmicu!

  • meek mill

    15. februar 2014 | 16:16

    srecno care

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA