Nećete verovati po koji put Jojić daje gol na debiju!

Mladi vezista se specijalizovao za debitantske utakmice, a serija je počela još davne 2010. godine kada je nastupio prvi put za Teleoptik * Takođe, postao je rekorder po najbržem golu kao rezerva i kao debitant

  • 6

Mladi vezista, Miloš Jojić (21) ne samo što je ušao u istoriju Bundes lige, već je pokazao da je pravi majstor za debitantske utakmice.

Na svom prvom meču za Dortmund ušao je u igru i posle 17 sekundi dao gol. Ovo je bilo peti put da postiže gol u prvom meču, što za klub, što za nacionalne selekcije.

Inače, Srbin je golom protiv Frankfurta 17. sekundi pošto je ušao u igru postao strelac najbržeg pogotka u dve kategorije – kao rezerva i debitant.

Do subote rekord kao rezervisti strelci najbržeg gola u Bundesligi držali su Mičel iz Frankfurta (1986) i Hajn (Augzburg, 2012) koji su mrežu tresli 20 sekundi po ulasku teren.

Seriju je otvorio kao član Teleoptika golom protiv Sinđelića (14. avgusta 2010). Mrežu je zatresao na debiju za omladinsku reprezentaciju protiv Turske 20. jula 2011, pa za Partizan 15. septembra 2012 u duelu sa Hajdukom iz Kule.

Gol je postigao i u prvom meču za seniorsku selekciju u pobedi protiv Japana, 11. oktobra 2013. godine i sad, 15. februara 2014. u dresu Dortmunda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA