RAKOČEVIĆ: Hvala svima, vidimo se na utakmici!

Bivši kapiten Crvene zvezde zahvalio se putem Tvitera svima koji su brinuli za njegovo zdravstveno stanje i istakao da se oseća mnogo bolje

  • 2

Informacija Telegrafa da se legendarni košarkaš Crvene zvezde Igor Rakočević nalazi u bolnici zbog pucanja čira na dvanaestopalačnom crevu, proširila se brzinom munje u srpskim medijima, ali na svu sreću Igor se oseća bolje što je i sam potvrdio putem Tvitera.

- Hvala svima na velikoj podršci. Jeste bilo neugodno, ali nije bilo toliko strašno. Zahvaljujući angažovanosti i stručnosti lekara i sestara u Urgentnom centru sve je prošlo bez ozbiljnih posledica. Već sam kod kuće i mnogo mi je bolje. Hvala vam svima još jednom. Vidimo se na utakmici čim ozdravim - napisao je Rakočević.

Podsetimo, prema saznanju Telegrafa Rakoćević  je izgubio svest kada je osetio bolove kod kuće, nakon što je došao iz restorana. Hitno je  prebačen u Urgentni centar, u kom su lekari prvo pomislili da je košarkaš imao izliv krvi na mozak, ali se na kraju ispostavilo da je u pitanju čir.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pudlica zasticeni svedok saradnik

    17. februar 2014 | 20:58

    Nema na cemu i drugi put !

  • Delije Rijeka

    17. februar 2014 | 20:00

    Vrati se Igore jos jednu sezonu u Zvezdu,imas punu podrsku Delija!!!ozdravi sto pre!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA