Nelson ozbiljnije povređen, propušta derbi?

Plejmejker Crvene zvezde doživeo povredu ruke na meču sa Nižnjim i na svoju inicijativu je zatražio snimanje magnetnom rezonancom s obzirom na to da mu otok i dalje ne spada

  • 8

Košarkaši Crvene zvezde doživeli jesu doživeli poraz u Evrokupu od Nižnjeg iz Novgoroda koji, doduše, nije toliko boleo, jer su crveno-beli kolo ranije obezbedili plasman dalje, ali ono što može da zabrine Dejana Radonjića jeste povreda njegovog najboljeg igrača Demarkusa Nelsona koji bio mogao da propusti nedeljni derbi protiv Partizana u ABA ligi.

Amerikanac je već na početku meča sa Nižnjim dobio udarac u ruku što je i sam potvrdio za Telegraf.

- Još na početku meča dobio sam jak udarac u ruku. Bolelo mi je tada, a boli i sada, ne prestaje. Otečeno je. Sutra ću otići na snimanje, nadam se da će se otok povući i da nije ništa ozbiljno - istakao je Nelson koji je već ujutru podvrgnut snimanjima.

Iako su prve prognoze pokazale da je sve u redu, Nelson je na svoju inicijativu zatražio snimanje magnetnom rezonancom s obzirom na to da ga ruka i dalje boli i da konstantno mora da drži led zbog velikog otoka koji se, ipak, nije povukao.

Detaljnije analize potvrdiće da li će Nelson biti u potpunosti spreman za večiti derbi, a nema sumnje da bi njegov izostanak bio veliki hendikep, jer je američki plej uvek raspoložen protiv Partizana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    20. februar 2014 | 12:59

    Pekmen druze nemoj tako, ne sladi se necijoj nesreci... Veliki sam Grobar, Partizan mi je u srcu... Nelson je sjajan igrac i zelim mu od srca da se sto pre oporavi i da i vas i nas vise zaobidju ozbiljnije povrede igraca...

  • SAŠA FRANKFURT

    20. februar 2014 | 12:59

    Pekmen!! Radovati se tuđoj povredi mora da si teški Debil!!

  • dragan

    20. februar 2014 | 14:09

    Partizanovac sam.Brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA