Džejms krvav napustio teren, Denver dobio čim je Veseli došao (VIDEO)

Posle duela sa Ibakom najbolji igrač Majamija zbog okrvavljenog nosa napustio igru na pet i po minuta pre kraja meča

  • 0

Lebron Džejms jeste uništio Oklahomu sa 33 poena, ali je isto tako Serž Ibaka njemu uništio nos i poslao ga krvavom u svlačionicu na pet i po minuta pre kraja. Na svu sreću, Majami je imao pristojnu zalihu i bez većih problema su slavili protiv Oklahome u NBA ligi rezultatom 103:81.

''Kralj'' je dobio udarac od Ibake prilikom zakucavanja koje je uspeo da završi. Ubrzo je od udarca pao na parket posle čega je sa peškirom preko glave napustio teren. Međutim, njegova odlična igra pre toga bila je dovoljna za lagani trijumf. Pogotovo u prvoj četvrtini kada je postigao 16 poena, od toga 12 u prva četiri minuta.

Nije samo Džejms bio razigran u ekipi šampiona. Vejd je ostvario dabl-dabl učinak sa 24 poena i 10 asistencija, dok je Kris Boš takođe ubacio 24 poena. S druge strane Durent je ubacio 28 za Oklahomu koja je izgubila kod kuće prvi put još od 5. januara. Dobra vest za Gromove jeste povratak Rasela Vestbruka posle operacije desnog kolena i 27 mečeva pauze. Ubacio je 16 poena za 24 minuta.

Iako nije igrao, jer proces trejdovanja još nije završen, može se reći da je bivši košarkaš Partizana Jan Veseli bio taličan Denveru u pobedi nad Milvokijem rezultatom 101:90.

Kenet Ferid je sa 26 poena bio najzaslužniji za pobedu Denvera, a veliku podršku imao je u Čendleru (15), Hiksonu (14) i Mozgovu (14). Milvoki je imao čak šestoricu dvocifrenih, ali je najistaknutiji bio Batler sa 17 poena. Srpski internacionalac Miroslav Raduljica postigao je dva poena za nešto manje od dva minuta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA