NIKOLIĆ: Igrali smo i na tvrđim terenima od Novog Pazara!

Ovaj meč nosi veliku važnost za nas, ali ne rešava ništa, jer u drugom delu šampionata imamo 15 utakmica, rekao je trener crno-belih

  • 0

Trener fudbalera Partizana, Marko Nikolić, rekao je da je utakmica prvog prolećnog kola Jelen Superlige Srbije sa Novim Pazarom od velikog značaja za crno-bele, ali je istakao da ona neće odlučiti šampionsku trku.

- Subotnji meč nosi veliku važnost za nas, ali ne rešava ništa, jer u drugom delu šampionata imamo 15 utakmica. Sve ekipe su se pojačale, biće maksimalno motivisane i očekujem neizvesnu borbu do samog kraja.

- Najvažnije nam je da se 17. ili 18. maja saberemo onako kako nam najviše odgovara - rekao je Nikolić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Trener crno-belih istakao je da je svestan kako su njegovom timu mečevi sa Novim Pazarom tradicionalno neugoddi, ali je naveo da očekuje da dobar rad na pripremama odmah da rezultat.

- Novi Pazar ima dobar domaći teren i ambijent, ali to nije ništa novo za nas. Moji fudbaleri su igrali i na "tvrđim" na terenima. Oni imaju novog trenera koji će želeti da debituje pobedom, ali i mi jedva čekamo da meč počne. Ipak, takmičenje je ono za šta žive svi igrači-  naglasio je Nikolić.

On je istakao da zna startnih 11 za meč u Novom Pazaru, ali je naveo da nema praksu da ga javno saopštava dan uoči utakmice.

- Iz iskustva znam kako se svi spremaju za utakmice sa Partizanom, to je sve normalno i uobičajeno. U sportu je uvek i jedino istina vidljiva na terenu. Moramo tamo da je tražimo, da budemo skromni i da se žrtvujemo za tim. Put do uspeha nije lak, ali verujem da možemo da ostvarimo cilj -  zaključio je Nikolić.

Trener crno-belih je pomenuo da su svi igrači spremni i da su u konkurenciji za tim, međutim, po završetku konferencije ga je sačekala loša vest, jer Danko Lazović iako će putovati sa ekipom, neće moći da nastupi protiv Pazaraca.

Utakmica između Novog Pazara i Partizana igra se sutra od 13.30 sati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA