Barton: Vembli je nekad bio neosvojiva tvrđava

"Nema progresa u našoj igri. Ovo je 'de-evolucija'. Zar zaista neko misli da možemo osvojiti EURO" - zapitao se Barton

  • 0

Fudbaler Kvins park rendžersa Džoi Barton, razočaran porazom Engleske u prijateljskoj utakmici na Vembliju protiv Holandije, oglasio se preko svog Tviter naloga kritikujući igru tima, ali i odnos engleske javnosti prema nacionalnom timu tri lava.

- Da li se neko seća vremena kad je Vembli bio neosvojiva tvrđava? Kad bi Engleska izgubila ovde, nacionalni ponos bio bi povređen. Danas, prihvatamo takav poraz kao da je to nešto normalno - napisao je Barton ali nije se tu zaustavio:

- Progres? Nema progresa u našoj igri. Ovo je "de-evolucija".  Zar zaista neko misli da možemo osvojiti EURO? Ovo je gotovo istih 11 Holanđana koje je nedavno ponizila Nemačka.

- Ja kažem - dajte Runiju kapitensku traku, pružite šansu mladima, oterajte stare. Pošaljimo mladu ekipu u Ukrajinu i Poljsku, čak i ako ništa ne urade tamo, steći će iskustvo i dobićemo ekipu za duže vreme.

Barton, nestašni dečko engleskog fudbala, koji je za englesku reprezentaciju odigrao tek nekoliko minuta u utakmici protiv Španije, pre pet godina, veoma je aktivan na Tviteru, a nedavno je zbog toga upao i u sukob sa FA Engleske jer je na svom nalogu objavio fotografije novog dresa albiona - pre zvanične prezentacije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA