Šta je Dule Vujošević pokazao Delijama na kraju meča? (FOTO)

Za razliku od nekih prethodnih mečeva iZvezde i Partizana stepen vređanja je bio daleko manji, ali je trener crno-belih po izlasku sa parketa ispraćen uvredama

  • 49

Borba do poslednjeg daha i pregršt fenomenalnih poteza obeležili su derbi 21. kola ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, ali ono po čemu se ovaj derbi razlikovao od ostalih svakako jeste mnogo manji stepen vređanja sa tribina.

Naravno, derbi kao derbi nije mogao da prođe bez uvredljivih poruka, ali za razliku od nekih prethodnih to ni izbliza nije podećalo na ''navijački rat''.

Dok su Grobari na početku meča prozivali nekadašnjeg košarkaša Zvezde, a sada FMP-a, Milana Gurovića, Delije su, po običaju, svoj bes usmerili kao treneru crno-belih Dušku Vujoševiću koji je, po izlasku sa parketa, otpozdravio svoje pristalice, a protivničkim navijačima na uvrede odgovorio diskretnom gestikulacijom.

Ne možemo, a da ne pomenemo to da je atmosfera na parketu bila prava takmičarska i bez nabijanja tenzije, odnosno vršenja pritiska na sudije od strane oba tima, a i sam Vujošević je posle meča čestitao Zvezdi na zasluženoj pobedi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan_ch

    24. februar 2014 | 11:56

    Ovo nije pokazano DELIJAMA, ovo je pokazano Zvezdinoj klupi. Sto je mnogo strasnije! Kada ce ovaj covek biti kaznjen? KADA???????

  • SRS

    24. februar 2014 | 11:56

    djubre jedno , zar se tako vredjaju navijači, idi u Crnu Goru i tamo to radi ovo je SRBIJA ovde praviš novac Fuj

  • grobar do koske

    24. februar 2014 | 11:59

    Kada umres(cz),ti ne znas da si umro i nije ti tesko,tesko je drugima.Isto je i kad si glup ! Partizan-MIT ili cudo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA