DRULOVIĆEV SPISAK ZA IRCE: Vraća se Ljajić, debituje Gudelj, bez Mitrovića!

Posle svih problema koje je imao sa Mihajlovićem, fudbaler Rome će ponovo igrati u nacionalnom dresu

  • 31

Adem Ljajić ponovo u nacionalnom timu! Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljski meč protiv Republike Irske u Dablinu, a za razliku od Siniše Mihajlovića na spisku se nalazi i fudbaler Rome!

Ljajića je Mihajlović svojevremeno izbacio iz nacionalnog tima zbog nepoštovanja pravila, odnosno zato što nije pevao himnu, a poslednji meč za reprezentaciju odigrao je protiv Španije u maju 2012. godine.

Na Drulovićevom spisku nalazi se i jedan debitant Nemanja Gudelj iz AZ Alkmara, a nedostaju povređeni Matija Nastasić, kao i Aleksandar Mitrović.

- I Ljajić i debitant Gudelj su mladi igrači, predstavljaju veliku budućnost srpskog fudbala i siguran sam da mogu da nam pomognu. Rešio sam da pružim šansu Ljajiću, koji igra odlično u poslednje vreme, kao i Gudelju, koji je prošao sve mlađe selekcije u reprezentaciji - rekao je Drulović.

Na Drulovićevom spisku nalaze se:

Golmani: Vladimir Stojković (Ergotelis), Željko Brkić (Udineze)

Odbrana: Antonio Rukavina (Valjadolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Dušan Basta (Udineze), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lion).

Sredina terena: Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Radosav Petrović (Genčerbirligi), Nenad Krstičić (Sampdorija), Ljubomir Fejsa (Benfika), Nemanja Matić (Čelsi), Adem Ljajić (Roma), Dušan Tadić (Tvente).

Napad: Lazar Marković (Benfika), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Miralem Sulejmani (Benfika), Filip Ðorđević (Nant), Stefan Šćepović (Sporting Hihon).

Utakmica između Republike Irske i Srbije igra se 5. marta od 20.45 sati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirko

    24. februar 2014 | 13:56

    Bravo Drulovicu neka najbolji igraju.

  • Bgd

    24. februar 2014 | 13:49

    A djuricic?

  • lola

    24. februar 2014 | 14:06

    Ako je to pravilo onda ga mora poštovati i selektor i fs Srbije i nedozvoliti igraču da predstavlja zemlju kojoj nije lojalan , i koju ne poštuje. Verujem da je ovo mišljenje ogromne većine građanja ove zemlje pa da je u pitanju Mesi a ne Ljajić.Ako ne može toliko da ispoštuje ovu zemlju onda ne može ni da je predstavlja pred svetom.Treba da čekamo da zatraži da on jedini u timu nosi dres ,recimo bele boje, i da mu i to dozvolimo radi nekih poštovanja ljudskih prava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA