Ferguson se plaši Sahe

Ekipu Junajteda u okviru 26. kola Premijer lige očekuje teško gostovanje trećeplasiranoj ekipi na tabeli Premijer lige

  • 0

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson izjavio je da se pribojava predstojećeg meča protiv Totenhema, a posebno bivšeg igrača Luja Sahe.

Ekipu Junajteda u okviru 26. kola Premijer lige očekuje teško gostovanje trećeplasiranoj ekipi na tabeli Premijer lige, koju sa uspehom predvodi Hari Rednap.

- Biće to velika utakmica, ukoliko "preživimo", imaćemo velike šanse da osvojimo prventsvo. Totenhem ima odličan sastav, svi doprinose timu i pretnja su za protivnički gol - Bejl, Van der Vart, Defo, Adebajor - rekao je Ferguson.

Menadžer "đavola" posebno se pribojava svog bivšeg igrača Sahe, koji je uprkos čestim problemima sa povredama, za četiri godine, koliko je proveo u Junajtedu, uspeo da postigne 42 gola na 124 utakmice.

- Saha je neverovatno talentovan, samo mislim da ne igra dovoljno. Brz je, ima odlične obe noge i zna da bude opasan za odbranu rivala - zaključio je Ferguson.

Utakmica Totenhem - Mančester junajted na programu je u nedelju od 17.10 sati na Vajt Hart Lejnu.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA