DROGBA PRETI ČELSIJU: Daću gol u revanšu!

Reprezentativac Obale Slonovače koji je osam godina proveo na "Stamford bridžu" žali zato što nije uspeo da zatrese mrežu bivšeg tima, ali ne očajava jer predstoji još 90 minuta u dvomeču

  • 0

Fudbaler Galatasaraja Didije Drogba rekao je dan posle utakmice između njegove ekipe i Čelsija da mu je žao što nije dao gol bivšem klubu u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Prvi duel u Istanbulu završen je remijem 1:1, a revanš se igra 18. marta u Londonu.

- Za mene je sinoćnja utakmica bila posebna. Meč je bio odličan, ostvarili smo dobar rezultat. Čelsi je favorit na papiru, ali možemo da im napravimo problem. Nadam se uspehu na "Stamford Bridžu". Žao mi je što nisam dao gol, ali tu je i revanš - rekao je Drogba za turske medije.

Napadač iz Obale Slonovače je za "plavce" u periodu od 2004. do 2012. godine odigrao 341 utakmicu i postigao 157 golova. Sa londonskim timom je osvojio Ligu šampiona, tri Premijer lige, četiri FA kupa i po dva Liga kupa i Superkupa Engleske.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA