PSŽ plaća za Ćavija 80 miliona evra!

Španski reprezentativac ima još dve godine do kraja ugovora s Barselonom, ali u njemu stoji klauzula po kojoj je slobodan da ode ukoliko neko Kataloncima ponudi 80 miliona

  • 0

Pari Sen Žermen polako ali sigurno ide koracima Mančester sitija. Prebogate gazde svetaca ne štede novac kako bi stvorile tim sposoban za najviše domete u Ligi šampiona, u kojoj će klub iz prestonice nastupati od jeseni. Najveća želja je vezista Barselone Ćavi, za koga su Katarani već spremili 80 miliona evra.

Španski reprezentativac ima još dve godine do kraja važećeg ugovora s Barselonom ali u njemu stoji klauzula po kojoj je slobodan da promeni sredinu ukoliko neko Kataloncima ponudi 80 miliona evra za njega.

Ćavi je Barselonino dete i nedavno je izjavio da želi da produži ugovor, ali tek pošto vidi da li će na "Kamp nou" ostati sadašnji trener blaugrane Pep Gvardjola.

Čelnici PSŽ-a nadaju se da će mladi stručnjak na kraju sezone promeniti sredinu i da će to uticati na Ćavija da i on prihvati njihovu ponudu. Ukoliko do transfera dođe, Ćavi će postati klupski drug srpskom internacionalcu Milanu Biševcu, a na Parku prinčeva od leta bi mogao da im se pridruži i Neven Subotić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA