Zvezda odgovorila Asamoi!

Klub sa Marakane se oglasio povodom pisma koje je Senegalac poslao i tim povodom su odgovorili da su uplatili novac na njegov račun poslednjeg dana prelaznog roka, ali da su i uputili žalbu Komisiji FSS-a povodom tog slučaja

  • 1

Fudbalski klub Crvena zvezda je izdao saopštenje povodom pisma koje je bivši igrač crveno-belih Natanijel Asamoa uputio klubu sa Marakane i Fudbalskom savezu Srbije, a u kome je zapretio da će se obratiti FIFA i UEFA kako bi mu konačno bila isplaćena zaostala dugovanja.

- U vezi sa sporom koji je u toku, a između FK Crvena zvezda i igrača Natanijela Asamoe, još jednom napominjemo da su sredstva u punom iznosu deponovana u Fudbalski savez Srbije i to poslednjeg dana prelaznog roka.

Iako je Disciplinska komisija FSS odbacila naš prigovor, FK Crvena zvezda će blagovremeno uložiti žalbu Komisiji za žalbe FSS.

Takođe, pravni zastupnici FK Crvena zvezda istovremeno razmatraju mogućnost pokretanja postupka pred redovnim sudom radi poništenja odluke Arbitražne komisije Zajednice Superlige, sa predlogom izdavanja privremene zabrane isplate igraču do okončanja sudskog postupka i sa predlogom da se traženi iznos deponuje na depozit kod redovnog suda do pravosnažnosti odluke - navodi se u saopštenju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lamine

    28. februar 2014 | 20:59

    On možda i ne zna da to nisu njegove pare. Firme po Srbiji bi svećom trebalo da traže ovakve reketaše!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA