NBA: Navijač utrčao na teren i prekinuo meč, ali je ekspresno izbačen (VIDEO)

Tokom susreta između Klivlenda i Jute jedan fan je utrčao na parket i zaleteo se na Kajla Irvinga koji je ostvario svoj pri tripl-dabl u karijeri

  • 1

Kajl Irving će se dugo sećati meča protiv Jute! Osim što je njegov Klivlend pobedio rezultatom 99:79, Irving je postigao svoj prvi tripl-dabl u NBA, ali je, takođe, meč prekinut zbog njega, jer je jedan navijač utrčao na teren kako bi rekao da ga voli. Međutim, obezbeđenje je reagovalo brzinom munje i susret je nastavljen.

Ovo nije prvi put da se Irvingu nešto ovako dešava. Slična situacija je viđena i u decembru, a zvezda Klivlenda se nije mnogo potresla.

- Došao je i rekao mi da me voli, a ja sam mu odgovorio da volim i ja njega - istakao je Irving na društvenoj mreži posle meča u kojem je zabeležio 21 poena, 12, asistencija i 10 skokova.

Neverovatan podatak jeste da je ovo prvi tripl-dabl košarkaša Klivlenda još od 2010. godine kada je Lebron Džejms uspeo da ga ostvari. Iako se do skoro činilo da Kavalersi nemaju šansi za plej-of, dobre igre u poslednje vreme, pogotovo Irvinga, ulivaju im nadu.

Osim slavljenika Irvinga, dobru partiju su pružili i Tompson sa 18 i Deng sa 16 ubačenih poena. U redovima Jute su se istakli Hajvard sa 18 i Džeferson sa 13 poena.

Još jedan meč za amćenje odigrao je Kevin Durent kojeg je sa tribina bodrila majka. ''Durantula'' je ubacio 37 poena u pobedi Oklahome protiv Memfisa rezultatom 113:107. Od toga čak 30 je ubacio u drugom poluvremenu.

Vestbruk je dodao 21, Ibaka 16, a Redži Džekson 14 poena u prekidu serije poraza Oklahome od tri meča. Kod memfisa su čak šestorica igrača bili dvocifreni, ali su se najviše istakli Miler sa 19 i Mark Gasol sa 17 poena.

NBA. rezultati:

Klivlend - Juta 99:79

Oklahoma - Memfis 113:107

Njujork -Goldenstejt 103:126

Dalas - Čikago 91:100

San Antonio - Šarlot 92:82

LA Lejkersi - Sakramento 126:122

Finiks - Nju Orleans 116:104

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    1. mart 2014 | 10:24

    Kakav Kajl Irving? Pa valjda Kyrie (Kajri), ne znam odakle vama Kajl..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA