Ovaj Amerikanac je mogao da zaigra za Zvezdu, ali zbog priča o neredovnim platama nije! (VIDEO)

Sadašnji košarkaš Bajerna iz Minhena bio je na pragu dolaska na Mali Kalemegdan, ali nije želeo da dolazi u klub u kom je čuo da plate kasne *Ove sezone Amerikanac u Evroligi prosečno beleži 14.7 poena uz 4.3 asistencije i tri skoka

  • 8

Prethodnog leta Malkom Dilejni bio je na korak od potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom, ali se posle više od mesec dana Amerikanac odlučio za Bajern iz Minhena gde sarađuje sa Svetislavom Pešićem.

Kao glavni razlog ne dolaska na Mali Kalemegdan Dilejni je naveo neredovnu isplatu zarada o čemu je čuo od dobrih prijatelja.

– Postojala je šansa da potpišem za Crvenu zvezdu. Pričao sam sa predstavnicima kluba i sa dobrim prijateljem i nekadašnjim saigračem u Šalonu, Blejkom Šilbom. Na kraju mi je rečeno da finansijska situacija u klubu nije najbolja i da plate nisu redovne. Već sam ranije bio u takvoj situaciji i nisam želeo da se ponovi - rekao je Dilejni za sportski Žurnal i dodao da je zadovoljan u Bajernu:

– Već neko vreme smo svi u timu ubeđeni da su nam šanse da prođemo u TOP 8 Evrolige velike, a pobedom protiv Žalgirisa smo to i dokazali. Cela ekipa već razmišlja o gostovanju u Beogradu. Dobro znamo da je gostovanje u Beogradu najteže u Evropi, ali ako se koncentrišemo na našu igru i taktiku, mislim da možemo da upišemo još jednu bitnu pobedu - rekao je Dilejni.

Amerikanac ove sezone u Evroligi prosečno beleži 14.7 poena uz 4.3 asistencije i tri skoka, a igra na poziciji plejmejkera.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gradjanin opasnih namera-grobar do koske

    2. mart 2014 | 11:56

    Nije napravio gresku kao Shilb,da greskom ode u mutant...Kari vam je dao K..U....kao uostalom i mi u proteklim decenijama terora...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Ja

    2. mart 2014 | 10:56

    Pre bih rekao da je ponuda Nemaca bila daleko primamljivija,ali dobro. U poslednje dve godine plata stiže na vreme,tako da... Mogao je da pita Nelsona. U svakom slučaju mislim da nije bolji od Dženkinsa koji je doveden umesto njega,tako da ne treba da nam bude žao. A Đenka je mnogo bolji čovek,ovaj je malo nabeđen,tako mi se bar čini.

  • Goran76

    2. mart 2014 | 10:31

    Za ovog je Djenka bog..bolje sto nije dosao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA