Rečenica svedoka koja bi mogla da presudi Pistorijusu

Prvog dana suđenja tužilac je izveo svedoka Mišel Burger koja živi u blizini vile u kojoj je boravio Pistorijus i koja je kazala da kada je pročitala u novinama šta se navodno desilo, rekla sebi da ona tako nije čula

  • 1

U ponedeljak je započelo suđenje paraolimpijcu Oskaru Pistorijusu za ubustvo njegove devojke Rive Stenkamp, a prvog dana procesa svedočila je doktorka Mišel Burger koja stanuje blizu kuće u kojoj se dogodio zločin. Ona je svedočila o tome da su se iz kuće čuli ženski vrisci i dozivanje upomoć.

- Strah u glasu te žene je bio onakav kakav imate kada vam je život u opasnosti. I suprug i ja smo se probudili i seli na krevet. Vrištala je i zvala upomoć. A onda sam takođe čula i muškarca da vrišti i zove pomoć, tri puta je vikao upomoć.

Kada su počeli pucnji čula sam ženu kako vrišti i čula sam je tokom pucanja. Posle četvrtog pucnja prestala je da se čuje - izjavila je Mišel Burger koja je dodala da je između prvog pucnja i ostala tri bila duga pauza.

- Čulo se bam, zatim pauza, pa bam bam bam.

Doktorka koja živi blizu vile u kojoj je boravio Pistorijus kazala je da je sutradan nakon što je pročitala da je Južnoafrikanac ubio svoju devojku jer ju je pomešao sa provalnikom, rekla da to ne može biti jer ona tako nije čula.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    4. mart 2014 | 11:58

    Ljudi moji zar je ovaj Pistorijus toliko znacajan da mu se ovoliko paznje poklanja svakog dana??? Pa sta me briga je li mu krenulo sudjenje, sta je izjavio, ko je svjedok... pustite vise narod da zivi, ima dosta svoje muke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA