SLAVLJE U ZVEZDI: Prlainović i Zorana najuspešniji crveno-beli sportisti!

Za najbolju mušku ekipu crveno-belo porodice proglašen je vaterpolo tim, a trener Zvezdinih "delfina" za najuspešnijeg šefa struke

  • 0

Sportsko društvo Crvena zvezda obeležava 69 godina postojanja, a na svečanoj ceremoniji na Marakani proglašeni su najuspešniji sportisti crveno-belih u prethodnoj godini.

Vaterpolisti Zvezde osvojili su prvu triplu krunu u istoriji pa je priznanje za najuspešniju mušku ekipu pripalo upravo njima, dok su kapiten ekipe Andrija Prlainović i trener Dejan Savić proglašeni za najboljeg sportistu odnosno šefa struke crveno-bele porodice.

U ženskoj konkurenciji streljašici Zorani Arunović pripalo je odlikovanje najuspešnije sportistkinje, ali ona nije mogla da prisustvuje ceremoniji zbog nastupa na EP u Moskvi.

- Raduje da je fudbal prvi. Košarka je sjajna, a dobri smo i u drugim sportovima. Rukomet smo spasli, pa se nadam da ćemo na kraju sezone moći da potvrdimo da smo najbolje SD u Srbiji - izrazio je zadovoljstvo predsednik SD Crvena zvezda Aleksandar Boričić koji se obratio prisutnima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA