PETARDA PORTUGALACA: Ronaldo ušao u istoriju! (VIDEO)

U jednoj od pripremnih utakmica za Svetsko prvenstvo na kojem će nastupati, rival Srbije u kvalifikacijama za EURO 2016. godine prikazao je dva različita lica. Posle loše odigranih prvih 45 minuta usledila je igra kao u transu i do vrha puna mreža Kamerunaca

  • 2

Portugalija koje je u kvalifikacionoj grupi za Evropsko prvenstvo sa srpskom reprezentacijom igrala je protiv Kameruna utakmicu kojom se sprema za rivale koji je očekuju na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Fudbaleri Paola Benta bili su i više nego ubedljivi protiv "afričkih lavova" 5:1.

Selekcija sa Iberijskog poluostrva je na poluvremenu imala mršavih 1:1 u duelu sa afričkim timom, a strelci su bili Kristijano Ronaldo za Portugaliju i Abubakar za gostujuću ekipu, a onda u drugom delu meča usledila je raspodija igrača u bordo dresovima. Meireleš, Koentrao, Edinjo i još jednom Ronaldo napunili su do vrha mrežu Kamerunaca.

Inače, Ronaldo je ušao u istoriju kao najbolji strelac svih vremena Portugala..

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dacha

    6. mart 2014 | 01:31

    Svaka cast

  • Rma

    6. mart 2014 | 09:50

    Majstor....svaka cas...najbolji strelac u spaniji, u ls i u reprezentaciji standardno dobar...samo nek se ispuca do meca sa Nama pa nek zataji :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA