Ninkoviću četiri meča suspenzije, Ćulumu samo jedan!

Prvotimac Partizana zbog incidenta protiv Radničkog iz Niša neće moći da nastupa na naredne četiri utakmice, dok će igrač Nišlija pauzirati samo jedan meč

  • 7

Nikola Ninković neće moći da igra do 5. aprila. Prvotimac Partizana kažnjen je od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije sa četiri meča suspenzije zbog incidenta na utakmici sa Radničkim iz Niša.

Podsećamo, talentovani vezista je u samom finišu meča protiv Nišlija udario u glavu Milana Ćuluma i dobio crveni karton. I Ćulum je tada zaradio isključenje, ali će on morati da pauzira samo jednu utakmicu. Oba igrača imaće pravo na žalbu:

- Ninković je suspendovan sa četiri, a Ćulum sa jednim mečom neigranja. Ninković i Ćulum imaju pravo žalbe na ovu odluku, ali izrečena mera ne zadržava suspenziju neigranja, koja odmah stupa na snagu - rekao je član Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije Milan Mladenović.

Tako će, popularni "Džigi" ukoliko se ne promeni odluka pauzirati sve do utakmice između Partizana i Vojvodine koja se igra početkom aprila.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    6. mart 2014 | 18:58

    Pošteno,na ravne časti ! Bože,pravde!

  • N. M

    6. mart 2014 | 22:03

    Kao vatreni partizanovac mislim da je malo kaznjen jer ona glupost u reprezentaciji mu nije bila dovoljna da se opameti.

  • Pedja PFC

    6. mart 2014 | 21:40

    MA DZABA VAM SVE-NE DAMO TITULU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA