Devojke, pronađite dres Partizana i osvojite ga!

Neobična ideja i akcija rukometnog kluba Partizan kojom želi da čestita svim pripadnicama lepšeg pola predstojeći 8. mart

  • 0

Rukometni klub Partizan pokrenuo je zanimljivu akciju povodom 8. marta i pozvao je sve pripadnice lepšeg pola koje navijaju za crno-bele da učestvuju u igri i osvoje dres omiljenog tima, a u igri mogu da učestvuju i momci koji žele da obraduju svoje lepše polovine za Dan žena.

Tim sa Banjice će podeliti u subotu dva dresa koji se nalaze na skrivenim lokacijama u Beogradu, a oni koji žele da ih dobiju moraće prvo da ih pronađu.

Navijači koji hoće da učestvuju u akciji moraće da prate zvaničan Tviter profil rukometaša Partizana (@RK_Partizan) na kome će biti ostavljani "tragovi" pomoću kojih će lakše moći da se dođe do nagrade. “Tragovi” podrazumevaju tekstualnu pomoć kako najbrže do svog poklona, ali i fotografije sakrivenih dresova i fotografije ulaza lokacije gde se nalaze.

Prvi tvit o lokaciji biće objavljen u subotu u 12 časova, a tragovi će moći da se prate sve do 15 sati. Prva dva takmičara koji otkriju lokaciju i dođu do dresova, osvojiće iste.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA