Zašto u Novi Pazar ne mogu da uđu navijači? Da li je tamo ZABRANJENA ZONA?

Hoće li se iko pozabaviti činjenicom da pristalice Slobode iz Užica nisu mogle da prisustvuju meču u Novom Pazaru

  • 28

Početkom prolećne polusezone Marko Nikolić, trener Partizana isticao žaljenje zbog lošeg terena i previše izležavanja fudbalera Novog Pazara, koje je onemogućilo Partizan da u serijama napada u finišu meča na startu prolećnog dela prvenstva ostvari pobedu.

Marku Nikoliću su tada oni koji ne navijaju za Partizan prebacivali da time da on u stvari želi da se opravda za neuspeh i gubitak prvog mesta u Super ligi. Međutim, i drugu utakmicu ove polusezone trener gostujuće ekipe koja je dolazila u Novi Pazar, pričao je nezadovoljan.

I nesportskim stvarima i navijačima koji ne mogu da uđu u grad da bodre svoj klub?!

U pitanju je Ljubiša Stamenković, koji je fudbalerima Slobode nedavno čestitao posle poraza od Pazaraca 2:1, ali i rekao da mnogo toga nije bilo sportski na stadionu gde se okupilo oko 5.000 navijača.

- Sport gubi smisao ako je 50 navijača Slobode onemogućeno da uđu u Novi Pazar. Čestitam mojim momcima na borbenosti, bilo je teško u ovim uslovima. Bez obzira što smo ostali bez bodova, za mene su pobednici - rekao je Stamenković.

Zvanična verzija za ne puštanje navijača Slobode u Novi Pazar taj što klub nije mogao da obezbedi dolazak i prihvatanje gostujućih navijača?!

Ne možemo da pričamo o spektakularnim atmosferama u Raškoj oblasti, ako se već zna da ovo nije prvi put da se perfidno provlače stvari koje nemaju veze sa fudbalom. Partizanu i Zvezdi je ovakvu stvar sa navijačima očigledno teže prirediti jer imaju mnogo veći broj navijača, ali sa manjim klubovima to nije nikakav problem.

U normalnoj fudbalskoj zemlji, za ovakve stvari pljušte kazne samo tako, osim ako ovo nije odluka Fudbalskog saveza zemlje, a nije...

Uostalom, onaj ko hoće da igra Super ligu mora na stadionu da obezbedi mesto za gostujuće navijače. Ili će igrati na drugom stadionu/gradu gde će to biti moguće. I nema kukanja...

Navijačka grupa "ekstremi"

Zanimljivo je da i oni koji su u sopstvenoj režiji automobilima hteli da isprate utakmicu Slobode u Novom Pazaru nisu mogli da uđu u grad na Jošanici, jer su na tablicama imali registarske tablice Užica? Vraćani su nazad.

Kao da su bez pasoša krenuli preko granice ?!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Emir Torcida

    9. mart 2014 | 12:11

    Niko u Pazaru nije zabranio navijacima Slobode da dodju na utakmicu, to su gnusne lazi a to sto u Pazaru nema bodova za gostjuce ekipe to je druga stvar, izvinite gospodo Nikolicu i Stamenkovicu ali ovde nema bodova na "izvolte", pozdrav svim dobronamernim navijackim grupama u Srbiji i u Pazaru ste uvek dobrodosli !

  • Rus

    9. mart 2014 | 13:33

    Jako zamjerim Srbima kad su istjerali turke iz Srbije zašto nisu sa njima otjerali i poturice pa nebi sada imali problema sa njima.

  • ja

    9. mart 2014 | 13:44

    Jedini razlog sto se nekim navijackim grupama zabranjuje dolazak u Novi Pazar je sto bi moralo da se angazuje mnogo veci broj policajaca,a samim tim bi trosak MUP-a bio mnogo veci.Problem nije u klubu vec u drzavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA