VUJOŠEVIĆ SE PITA: Čemu delegiranje trojice hrvatskih sudija?

- Plašim se da sudije u Jadranskoj ligi, kako se povećava ulog i bliži kraj takmičenja, ne predstavljaju delegirane interese zemlje iz koje dolaze - rekao je trener Partizana posle poraza od Olimpije

  • 17

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle poraza od Olimpije u Jadranskoj ligi da je njegova ekipa imala loš pristup u prvom delu utakmice.

- Zaslužena pobeda Olimpije, koja izdominirala početkom utakmice i prvim poluvremenom. Loš pristup igrača utakmici bilo kakvoj profesionalnoj utakmici, u smislu izvršenja taktičkih zadataka i u smislu angažovanosti, a pogotovu ovako značajnoj kao što je bila večerašnja - rekao je trener crno-belih za sajt kluba.

Partizan je u 23. kolu Jadranske lige izgubio u Ljubljani sa 66:59 i zakomplikovao sebi situaciju oko plasman na završni turnir regionalnog takmičenja. Vujošević je naveo i niz kritika na račun suđenja na utakmici.

- Plašim se da sudije u Jadranskoj ligi, kako se povećava ulog i bliži kraj takmičenja, ne predstavljaju delegirane interese zemlje iz koje dolaze. Svi znaju da su fajnal-for obezbedile Crvena zveda i Cedevita, a za njega se bore i Cibona, Budućnost i Partizan. Možda su to u pitanju čiste obične ljudske greške, pogotovu u momentima kada je Olimpija pravila razliku, međutim, ne bih voleo da je bilo čija politika da na primer fajnal-foru, ako se nađu dva kluba iz Srbije, idu direktno jedan na drugog u polufinalu, da se na taj način podeli na više zemalja učešće u Evroligi sledeće godine. Delegirati u ovom momentu trojicu sudija iz Hrvatske, kada su suprotstavljeni interesi hrvatskih i srpskih klubova, da sude ovako važnu utakmicu samo o sebi govori - zaključio je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gradjanin opasnih namera-grobar do koske

    9. mart 2014 | 21:16

    HHEEEHHHEEE...Dule u pravu si 100%...Mislim da ce putnjicavcima presesti ovo likovanje sada,posto jos nisu svesni sta im se sprema....ali naucice,imaju oni vremena,mlad su klub,tek 2,3 godine postoje...za jedno 20-30 godina ukapirace....HHHEEEHHHEEE...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • CAR

    9. mart 2014 | 21:06

    E DULE, DOSADI VIŠE. JA NISAM NEKAKAV EKSPERT ZA KOŠARKU, ALI AKO IGRAŠ DOBRO, SUDIJE TI NE MOGU NIŠTA. PUSTI TE FRAZE VIŠE I BUDI GOSPODIN I DžENTLMEN. VOLIM PARTIZAN.

  • Sale, sa NBG..

    9. mart 2014 | 21:29

    Pa da.. Treba razmisljati i kako ti sa sudijama ugoditi.. Kako te nije sramota vise? Kako je lepo gledati te kako kukas, sve sto si Zvezdi zeleo desava ti se, a pazi, tek je pocetak..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA