NIKOLIĆ: Nije slučajno što se izjava Mateusa baš sad pojavila!

Ne pada mi na pamet da se bavim biografijom Lotara Mateusa, uostalom ne znam ni kada se ona pojavila. Ipak, ne verujem u slučajnosti i zato mislim da nije slučajno što se ovo baš sada pojavilo u javnosti, rekao je trener Partizana

  • 34

Navodi iz autobiografije Lotara Mateusa o nameštanju utakmica u srpskom fudbalskom prvenstvu uneli su pometnju među sportsku javnost. U knjizi se pominje da su Rad i Partizan ranije igrali "tri za tri", a u javnosti se to pojavilo uoči utakmice 19. kola u kojoj se sastaju upravo ova dva kluba.

Trener Partizana Marko Nikolić smatra da je ovo namerno plasirano baš sada.

- Ne pada mi na pamet da se bavim biografijom Lotara Mateusa, uostalom ne znam ni kada se ona pojavila. Ipak, ne verujem u slučajnosti i zato mislim da nije slučajno što se ovo baš sada pojavilo u javnosti -  rekao je Nikolić.

Nikolić je pre Partizana i Vojvodine tri godine bio trener Rada i dobro poznaje taj klub.

- Neće mi biti čudno što igram protiv Rada, jer sam već imao priliku da se sastajem sa njima dok sam vodio Vojvodinu. Želim im sve najbolje, pre svega da ostanu u ligi, znam da bi to mnogo značilo klubu, ali bodove će morati da potraže negde drugde. Očekujem tešku utakmicu, znam kako je igrati na Vračaru - dodao je trener Partizana.

Crno-beli su u prošlom kolu ubedljivo pobedili Radnički u Kragujevcu 5:0 i ostali na bod zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

- Fokusirani smo da na svakom meču igramo sve bolje, naravno da ne mogu da tražim dlaku u jajetu posle pobede od 5:0 na strani, ali moramo da ostanemo čvrsto na zemlji, jer još ništa nismo postigli - poručio je Nikolić.

Crno-beli u nedelju, 16. marta,  gostuju ekipi Rada od 14.30 sati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Tanjug/Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • specijalni

    11. mart 2014 | 13:19

    Јесте, а ти си паметан... Што рече Дејан Анђус: "Марко Николић - највеће појачање Ц.Звезде у овом прелазном року."

  • realnbg

    11. mart 2014 | 16:40

    Imao sam dobro misljenje ali sam sada vise nego siguran da je Nikolic klasican provincijski trener i nista vise od toga.

  • Delija

    11. mart 2014 | 14:57

    Nikoliću nemoj bre da se nerviraš. Ko je bre Mateus da piše knjige tj. autobiografiju. Kao fudbalera ga niko nezna u svetu, ima samo neke zlatne lopte i kopačke i on će sa tobom da se raspravlja svetski uvaženim stručnjakom koji je vodio Rad, Vojvodinu 2 meseca i sad Partizan svetskog velikana. ha,ha,ha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA