Da li je bio penal nad Džekom? (VIDEO)

Pored toga što mnogi misle da je katalonskom timu nepravedno poništen gol zbog ofsajda, bila je i situacija iz drugog poluvremena koja je takođe diskutabilna, a koja je išla na štetu "građana"

  • 10

Fudbaleri Mančester Sitija poraženi su od Barselone i u revanš meču osmine finala Lige šampiona, a opšti utisak među onima koji su gledali ovaj meč je da se sudije nisu baš najbolje snašle u deljenju pravde.

Pored toga što mnogi misle da je katalonskom timu nepravedno poništen gol zbog ofsajda, bila je i situacija iz drugog poluvremena koja je takođe diskutabilna.

Naime prilikom jednog napada "građana" Edin Džeko je pao u šesnaestercu domaćina posle starta Pikea, ali Stefan Lanoj nije pokazao na belu tačku, a zbog protesta je pokazao i drugi žuti karton Zabaleti. Igrači engleskog tima su i nakon meča bili ubeđeni da je prekršaj postojao.

- Nije nam dosuđen čist penal nad Džekom. Bio je u prilici za gol, a onda je udaren po nozi kojom je hteo da šutira - kazao je kapiten ekipe Kompani.

Pogledajte i vi i procenite da li je Siti bio oštećen za jedanaesterac ili je ovo bila ispravna odluka francuskog delioca pravde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA