ČOVIĆ SE SETIO VUJOŠEVIĆA: Sada mi imamo pravo na omaž!

Prvi čovek crveno-belih košarkaša istakao zadovoljstvo posle prolaza u četvrtfinale Evrokupa i usput se prisetio ranije izjave Duška Vujoševića vezane za Zvezdu

  • 13

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović nije krio zadovoljstvo posle plasmana njegovog tima u četvrtfinale Evrokupa, iako su crveno-beli minimalno poraženi u Litvaniji.

- Utisci su sjajni, naročito kada izgubite, a ustvari pobedite. Sada mi imamo pravo omaža sa Budiveljnikom - rekao je Čović i time podsetio na reči Duška Vujoševića posle trijumfa Partizana nad Fenerbahčeom i plasmana crno-belih u drugi krug, a potom nastavio:

- Uspeh jeste, ali to ne znači da nećemo da napravimo još veći uspeh. Kad smo pričali na početku sezone, rekli smo da ćemo ići korak po korak, bez obećanja koja moraju biti obavezujuća. Hoćemo da napravimo još jedan korak, ali bez euforije i nečega što je u poslednih nekoliko nedelja i meseci prisutno, kako je Zvezda bogata, ima pare i sve raspoložive resurse. Zvezda ne mora da bude prva niti može da svane pre jutra.

Prvi čovek crveno-belih se osvrnuo i na zgusnut raspored putovanja. Zvezda najpre u subotu igra protiv Zadara, a potom putuje u Kaunas gde će Budiveljnik igrati svoje domaće mečeve.

- Malo nam je teži put do Litvanije, jer je uleteo u nezgodan tajming. Uspeli smo zahvaljujući ljudima iz ABA lige i Zadra da meč pomerimo sa nedelje na subotu. Sada radimo na transportu, jer smo već u subotu u Zadru, a u utorak u Kaunasu. Mislim da ćemo uspeti da zatvorimo taj transport koji će imati interesante finansijske zahteve - rekao je Čović na otvaranju fondacije Nataše Kovačević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    13. mart 2014 | 15:00

    Ovaj gospodin i dalje masta da je jos uvek u ligi sampiona a ne u drugoj evro ligi.

  • vwb

    13. mart 2014 | 15:27

    SEVERNA ARMIJA je uz tebe,kamo srece da si dosao pre 15 godina,franjini danas ne bi postojali!!!

  • petar petric

    13. mart 2014 | 15:16

    je si li pojeo sluzbeni glasnik nebojsa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA