GUDELJ DEMANTOVAO HOLANĐANE: Igram za Srbiju, nemam dilemu!

Fudbaler AZ Alkmara se nada da će selektor Srbije i dalje računati na njega

  • 2

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Gudelj demantovao je navode holandskih medija da bi posle debija za "orlove" mogao ipak da izabere dres Holandije.

- Mislim da holandski novinari nisu dobro razumeli moj odgovor na pitanje da li imam dva pasoša. Imam dva pasoša, srpski i holandski, ali ne i dilemu za koga želim da igram - rekao je Gudelj za "Mozzart Sport" i nastavio:

- Možda su pretpostavili da znaju za koga želim da igram, ali ponavljam, to je Srbija. Zauvek ću pamtiti 5. mart kada sam konačno debitovao za "orlove", jer mi se tada ispunio san, a nadam se da će selektor i ubuduće računati na mene.

- Žao mi je što su mediji u Srbiji preneli ta, najblaže rečeno, proizvoljna pisanja Holanđana, ali poklopilo se da sam juče celi dan bio u karantinu pred utakmicu sa Anžijem, nisam mogao da odgovorim na pozive i da odmah to demantujem. Nadam se da je sad svaka nedoumica razrešena, zaista mi je krivo što se nepotrebno podigla tolika prašina - zaključio je Ivan Gudelj.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA