RADONJIĆ: Hvala Zadru što nam je izašao u susret!

Trener crveno-belih košarkaša izrazio zahvalnost domaćoj ekipi što su pomerili meč sa nedelje na subotu kako bi Beograđani imali više vremena da se pripreme za meč sa Budiveljnikom

  • 3

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Zadrom u Jadranskoj ligi da je ekipa zahvaljujući iskustvu i dobroj odbrani u drugom delu meča došla do bodova.

- U prvom delu nije izgledalo tako dobro, ali smo u drugom pojačali odbranu i dominirali u skoku. Ubrzo smo imali sve u našim rukama i obezbedili bodove koji nas teoretski vode na prvo mestu grupi. Hvala publici koja je napravila sjajan ambijent i čestitam igračima na ozbiljnom pristupu. Nije uopšte bilo jednostavno posle Ritasa odigrati na adekvatnom nivou, ali smo pokazali da imamo karakter i kvalitet - rekao je Radonjić novinarima posle meča u Zadru i dodao:

- Zahvalio bih se Zadranima što su nam izašli u susret i pristali na promenu termina utakmice. Mnogo će nam to značiti u pripremi za sledeću utakmicu Evrokupa. Čestitam domaćinima na fer borbi i zadarskoj publici na korektnom navijanju.

Zapaženu rolu protiv Zadra imao je i mladi Nikola Rebić koji je svoju šansu dobro iskoristio.

- Nismo najbolje otvorili meč, pa je u prvom poluvremenu bio rezultatski egal. U drugom poluvremenu prevagu je donelo naše iskustvo i mislim da smo odigrali dobar meč. Sveli smo protivnika na samo 53 poena i odigrali dobru odbranu što smo ranije i zacrtali - kazao je mladi košarkaš Zvezde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA