Haos vikend dvojice golmana: Jedan nokautirao saigrača, drugi doživeo paklen udarac! (VIDEO)

Dvojica Belgijanaca akteri oštrih duela u kojem su deblji kraj izvukli defanzivac Liverpula i čuvar mreže Atletika

  • 0

Ishode mečeva Liverpula i Atletika sigurni smo znate, pobedila su oba tima, ali neće ih baš skroz po dobrom pamtiti dva golmana ovih klubova. Brže bolje će Simon Minjole i Tibo Kurtoa zaboraviti vikend u kojem je jedan ozbiljno povredio saigrača, a drugi još ozbiljnije nastradao.

Još zanimljivije je, obojica su Belgijanci!

Najpre pogledajte kako izgleda Danijel Ager posle velikog engleskog derbija između Liverpula i Mančester Junajteda. Dobio je masnicu ispod oka zahvaljujući svom saigraču i gomanu Minjoleu, koji je jedno čišćenje u petercu Liverpula iskoristio i za nokautiranje danskog reprezentativca.

Dakle, levi je nokautiran, desni je počinilac :).

Kasnije se izvinio i njemu, ali i njegovoj ženi. Sva sreća, pa je Liverpul odigrao za bogove na Old Trafordu, pa je ova nesreća prošla u vedroj atmosferi.

Još gore od fudbalera Liverpula je prošao čuvar mreže Atletika i zemljak Minjolea, Kurtoa koji je lično doživeo šta znači fudbalski udarac u glavu.

Posle duela sa Kordobom iz Espanjola, u 72. minutu je prvi čuvar mreže "jorgandžija" ostao da leži jer je zaradio udarac kolenom posred face.

Posle nekolio minuta ležanja, Kurtoa je uz pomoć saigrača i lekara ponovo stao na noge i nastavio da brani. To možete videti na snimku.

Direktan sudar igrača i golmana pogledajte od 1:58 na snimku ispod.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA