Real Madrid preuzeo Partizanovu Tesla aplikaciju! (FOTO)

Slavni klub će na šest meseci isprobati u svom marketinšku sistemu Tesla aplikaciju, projekt sa kojim je srpski šampion otpočeo pre pola godine. Direktorka marketinga crno-belih Snežana Filipović najavila je i prijateljsku utakmicu između Partizana i "kraljevskog" kluba

  • 6

Direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović otputovala je u Španiju kako bi se sastala sa predstavnicima madridskog Reala, a rezultat prezentacije koju je iznela urodio je šestomesečnim pilot projektom Real Madrida za sve najvijače kraljevskog kluba na Balkanu.

Osnovni cilj posete je bila prezentacija multimedijalne platforme, Partizan.Tesla.tc, za koju je kraljevski klub zainteresovan kako bi je imputirao u svoj vrlo razvijen marketinški sistem.

Gospođicu Filipović su ugostili generalni direktor Real Madrida Hose Angel Sančes i direktorka marketinga gospođa Begona Sanz.

Osim predstavnika slavnog kluba, domaćin je bio i velika legenda Partizana i Real Madrida Predrag Mijatović.

Filipovićeva je na prezentaciji objasnila kolika je prednost ove multimedijalne platforme, ukoliko se imputira u klub koji broji 40 miliona fanova širom sveta i kolika je mogućnost zarade na projektu, koji može biti instaliran na svim vrstama mobilnih telefona, a potom i koje su tehnološke marketinške i komercijalne prednosti kompletnog projekta.

Osim prezentacije Filipovićeve na engleskom jeziku, deo prezentacije na španskom je demonstrirala Ljubica Đukanović, predstavnik projekta Tesla. Tehnički deo koji je predstavljen su pripremili studenti Fakulteta organizacionih nauka.

Posle prezentacije, u društvu predstavnika Real Madrida, Snežana Filipović je obišla stadion "Santjago Bernabeu".

- Zaista sam impresionirana svim što sam videla i doživela u zvaničnoj poseti Real Madridu. Moram da priznam da su generalni direktor, direktorka marketinga i ljudi iz kluba bili sjajni domaćini. Izrazili su veliko zadovoljstvo zbog nastavka prijateljskih odnosa sa Partizanom, iz koga su potekli veliki igrači, a neki od njih su i ostavili dubok trag u Realu - rekla je Filipovićeva i dodala:

- Nakon prezentacije, razgovarali smo i o prijateljskoj utakmici koju bi ekipe odigrale sa na naš 70. rođendan za dve godine, i mogu ekskluzivno reći da se vraćam sa lepim vestima. Posebno me raduje što je Real prihvatio šestomesečni pilot projekat Real.tesla.tc, koji smo mi u Partizanu počeli zvanično pre šest meseci. Želim da se zahvalim i našem vrsnom domaćinu Peđi Mijatoviću, koji je zaista velika legenda Real Madrida, što se može videti iz poštovanja koje mu se ukazuje na svakom koraku u kraljevskom klubu - rekla je Snežana Filipović.

Po isteku šestomesečnog perioda, madridski klub će odlučiti o daljem širenju tržišta i ove jedinstvene multimedijalne platforme. Projekat će biti dostupan na telefonima preko adrese Real.tesla.tc.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    17. mart 2014 | 20:21

    Sada ce coki da krene sa raznim saopstenjima...pa mi smo fmp,kako niste culi za nas...hhhaaahhhaaa....Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Bratko

    17. mart 2014 | 20:20

    Kako ova naocarka gleda ovog pohotno

  • meek mill

    17. mart 2014 | 19:00

    sad ce perez da malo sr igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA